29.08.2010 18:07
-
75698
    
  52 | 57  
 © Віта Демянюк

Поруч з тобою... Освідчення в коханні

Коханому чоловікові присвячується...

Поруч з тобою завжди тепло і затишно. Поруч з тобою - легко та надійно. Хочеться закутатися в ковдру з твоїх гарячих цілунків, заховатися в солодкому полоні ніжних обіймів, потонути в бурхливому морі запаморочливих зізнань... 

Твої палкі слова кохання жаринками западають у серце, розтоплюючи тоненький лід, що встиг там оселитися. Твоя розхристана посмішка змушує його прискорено битися, шалено калатати, вистрибуючи з безглуздих рамок, продиктованих природою. 

Коханий! Твій сповнений любові і тепла погляд дарує неймовірне, нестримне, ейфоричне відчуття - щастя, якого ні з чим не порівняти. Раптом перехоплює подих, паморочиться в голові, а язик заплітається, як від легкого алкогольного сп`яніння. От тільки хмелію я не від вина, а від твоїх збудливих дотиків, солодких вуст, спраглих поцілунків і п`янкого запаху волосся... Ти тут, поруч, а значить небо почуло всі мої молитви - і ми знову разом. 

Ніжний мій! Які ж вони нестерпні й невблаганно жорстокі ці часті розлуки, що забирають тебе у мене. 

Тоді мені так не вистачає тебе, і я молюся, щоб ми швидше побачилися. Тоді тільки телефонні розмови та короткі sms дарують мені часточку тебе, а я так хочу бути поряд! 

Обіймати, вкривати поцілунками, пестити, ніжно шепотіти на вушко найпотаємніші, найзаповітніші слова... 

Пробач, що не завжди кажу тобі про це, але я не можу без тебе. Ти сенс мого життя, ти центр мого Всесвіту, моє єдине та неповторне кохання, моя віра, надія і любов, моя радість і щастя. Ти для мене все на цьому світі... 

Я обожнюю тебе. Кожна мить мого життя наповнена тобою. Я тобою живу, дихаю, засинаю з твоїм іменем на вустах, а прокинувшись, подумки бажаю тобі "доброго ранку". 

Коханий, я без тебе вже ніби й не живу, а існую. Отак: від розлуки до зустрічі. 

Всі мої буденні звичні справи раптом стають банальними, втрачають свою значущість, а то й взагалі позбуваються сенсу. 

Рідний мій! Знаєш, я можу годинами просто переглядати наші фото. Там ми усміхнені, щасливі та закохані. Як же хочеться, щоб так тривало вічно! Або хоча б дарований нам на цій грішній землі відрізок часу. 

Щомиті прошу в Бога продовжити наше щастя ще на одну вічність. Щоб просто бути поряд, огортатися теплом твоїх гарячих цілунків, ховатися в солодкому полоні твоїх ніжних обіймів... 

Просто кохати тебе. 



2007

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.02.2016 01:58  тамара => © 

гарно

 28.10.2015 22:07  Оксана => © 

Мені сподобалося

 11.01.2014 23:30  Сорок Восьмий 

враження, що з Чоловікпм у вас спільне тільки кохання, але не побут... НАпрочуд глибоко... Чудово...

 13.07.2012 17:22  Недрукована 

Щиро, мелодійно і дуже ніжно))

 19.02.2012 22:19  Каранда Галина => © 

Гарний лист...