29.10.2010 18:34
-
738
    
  - | 1  
 © Христя

Пробач

Пробач

Памятаю той час коли я весь час на твоє "Люблю" говорила просто 

"Докажи" і мене ніколи не цікавило як ти маєш доказати... 

Так було легко говорити просто "Докажи! як? Це не мої проблеми" 

А що тепер з цього? Що я добилась? А добилась я ось що: 

Свою любов ти доказав та й нащо було доказувати я не знаю...я бачила твою любов я її відчувала... Так багато помилок наробила...Так жалію але час не вернеш а помилки виправити можна в деякій мірі! 

Важко... зараз приходиться мені доказувати свою любов і я тепер розумію шо це ой як не легко... Я не знаю як тобі доказати? Але я дуже хочу доказати дуже хочу! Я так мрію бути з тобою, бачу сни, де ми разом і так приємно просипатись після таких снів але просинаючись розумію це всього лиш сон а так хочеться шоб це було в реальності. 

Я мрію що коли-небудь ми будемо разом і ми будемо щасливі... 

Ні... Я про це не мрію я в це вірю!!!!! 


Пробач мене будь ласка за все... Я знаю що наробила багато помилок! 

Я так старалась тебе забути... забувала не заперечую але не більше ніж на пару днів... Складається таке враження що крім тебе більше нікого нема! 

Ти той заради кого хочеться жити... Той якого я хочу бачити кожного дня... Той який одним поглядом зводить мене з розуму..Той заради чиєї усмішки я би віддала цілий світ! Той якого я люблю всім серцем,всім тілом,всією душею... 


Твоє мовчання мене повільно убиває... я не знаю чого чекати? Я боюсь зробити якийсь неправильний крок... Я боюсь втратити тебе назавжди... 


Я дуже сильно тебе кохаю... Пробач мені будь ласка усе.... 



25 жовтня 2010 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.02.2012 03:17  Каранда Галина 

хоч це й не оповідання, та гарно й щиро... крик душі...