04.11.2015 18:15
лише 18+
177
    
  2 | 2  
 © Оксамит

Церемонія смаків

Церемонія смаків

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Я не вірю, що є жінки, які хочуть бути самотніми. Я вірю в те, що є жінки, яким просто не все одно з ким ділити життя.
Джамал Исмаілли

Тонкий нюанс...

Ніжна пастель...

Церемонія тонкого смаку...

- Найкраще для тебе, багатогранне, як і ти сама.

Скоштуй ніжні ноти яблука, меду і флордеранжу.

Вони чудово поєднаються з тобою...

Механічний годинник з хронографом, сталевий корпус, сапфірове скло. Нинішнім чоловікам так не вистачає покірності і романтичності з сторони жінок..

- В твоїх очах терпкий імбир, солодка кориця і п`янкий шафран...

Ніяким дотепним цинізмом не можна скрасити душевний біль.

- Все починається з кави.., ранок, справи, кохання.

Вчинки важливіші за слова. Живий дух протиріччя. Гіркий присмак невідомості.

Тонкий нюанс...

Ніжна пастель...

Церемонія тонкого смаку...

Стіна мовчання і недомовленності. Чекання і час... Холодна відстань... Це так просто і так важко зробити крок назустріч рідній людині.

Вона мовчки вдягла перчатки залишивши його наодинці з замовленою кавою.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.11.2015 05:52  © ... => Анна Ольтенберг 

Дякую Анічка, приємно! Гарного Вам дня і посмішок, восени це аж необхідно! ДЯКУЮ!!!

 07.11.2015 21:40  Анна Ольтенберг => © 

Дуже!.. Зачепило і зворушило.

 07.11.2015 19:33  Люлька Ніна => © 

Вітаю, пані Алло! Завжди радо, з насолодою, читаю Вашу прозу. Прекрасно! Душевно витончено.

 05.11.2015 10:18  © ... => Олена Вишневська 

Вітаю Оленко)))))))))) Дякую маленький Ельф)))))))) Гарного дня!

 05.11.2015 10:09  Олена Вишневська => © 

Смакую....! Дуже!

 05.11.2015 09:26  Ольга Шнуренко => © 

Не знаю чому, але саме після прочитання вашого есе, я виклала вірш "Відлуння осені" і додала фрагмент статті про самотність і усамітнення...

Сподобався і ваш витончений смак у написанні діалогу, і епіграф запав у душу...

 05.11.2015 09:12  © ... => Панін Олександр Миколайович 

Вітаю Олександре Миколаєвичу! Ви як завжди праві, я й сама думала, що не так висловила думку. з приводу - замовив... Замовив каву, а ще було "шені блан" звідти і флондеранж і картинка з Парижем... Вона любить горілку... Дякую Вам за розуміння! Зараз виправлю. Дякую! Нові переміни у нас на порталі, не видно нікого, і написати не можна і привітатись. Що сталось, чи може воно і не закінчувалось,? а я рідко буваю. вдалого Вам дня!

 04.11.2015 22:38  Панін Олександр Миколайович... => © 

Чудово, як завжди, Витончена проза, напівосяжні символи, вишукані образи...
Маленьке питання - "Вона мовчки вдягла перчатки залишивши наодинці з кавою того, хто її замовив."
перчатка -рукавичка?
Може краще - "Вона мовчки залишила того, хто її замовив, наодинці з кавою?
Пробачте, що втручаюсь, це якось інтуітивно.
Це мені належить брати у Вас уроки.