28.06.2016 15:33
для всіх
247
    
  5 | 5  
 © Іванка Світла

У кожного свої горизонти

У кожного свої горизонти

з рубрики / циклу «Коли розцвітає бузок»

Ніжний зоряний серпанок поволі розчиняється у прозорості рожевого мережива світанку. Перші промені сонця позолочують вершечки дерев, дахи будинків. Пробиваються крізь блакитну фіранку у моїй кімнаті, малюючи на стіні візерунки сьогоднішнього дня. Ще мить- і гармонійна симфонія Всесвіту забринить у блакитному просторі неба. Симфонія нового дня. Нової сторінки життя.

Я обережно ступаю на сріблясті краплинки роси, що під сонячними променями виграють кольорами веселки. Відчуваю, як дихає земля під споришевим килимом. Моє серце вловлює такти і ноти прозорої мелодії і я співаю разом з небом Симфонію Сонцю…

Кожен бачить по- своєму світанки, по- своєму зустрічає їх, в кожного- своя символіка життя. Свої мрії, думки, переконання. У кожного- свій горизонт, і тільки від кожного з нас залежить чи зійде сонце над ним.

У кожного свій Всесвіт: просторий, світлий, наповнений сонцем і радістю, чи вузький, похмурий, безрдісний… Ми творимо його самі. Чистотою своєї душі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.07.2016 18:42  Олена Яворова => © 

Які картини можна малювати словом! Диво. Дяка авторці, що береже всередині себе чарівний світ і ділиться ним з читачами.

 01.07.2016 19:58  Олена Коленченко => © 

Іванко, Ви дуже світла і добра людина!!! Натхнення Вам!!!

 30.06.2016 13:24  Ольга Шнуренко => © 

Саме так воно і є - у кожного життя своє, і кожен робить власний вибір самостійно: мінорно жити, а чи радісно і мрійно!

 29.06.2016 19:25  Анна Ольтенберг => © 

Так знайомо, відчутно і прекрасно!..

 29.06.2016 15:17  оксамит => © 

Прочитала все Вами написане, близько і знайомо. Ви випромінюєте світло, говорите душею...

 29.06.2016 09:29  Тетяна Белімова => © 

Гарний твір! І висновок, звісно, теж. Інакше й не може бути))