12.08.2016 01:15
для всіх
177
    
  1 | 1  
 © Карабєн-Фортун Катерина

Запах волі

Запах волі

Терпкість дикого меду, п`янка духмяність польових волошок, свіжість незайманої землі та йодисте свавілля бурхливого моря... Це – запах волі. 

Концентрований розчин незалежності, очищена від егоїзму впевненість, охолоджений кригою самотності спокій, настояний на великій всепоглинаючій любові до прабатьків – Бога і Природи... Ця суміш небезпечна, вона вирує, кипить і вибухає в кожному, хто має за братів вогонь та вітер, а сестрами називає землю й воду... Ця вибухова суміш і є запах волі. 

Він тонкий, майже невловимий, але сильний і відчайдушний, так, сильний і відчайдушний, нездоланний і неприборканий, як первісна стихія, де підсмажений блискавками вітер поливає цю неіснуючу землю першоствореною водою…. Це - запах волі. 

Він торкається обличчя і пронизує твою сутність до самої глибини. Ти відчуваєш його реальність, його переконливу присутність, що огортає і бентежить тебе... Це – запах волі. 

Мінливість часу руйнує забуте і створює незнане... А запах волі залишається незмінним. Простий і водночас вибагливий, він лунає в середині кожної істоти. Він оживлює, надає речам барвистої неповторності і розбурхує духовний поклик в небо...  

Це – запах волі, постійний і завжди існуючий, неосяжний і незборимий... Запах вічності... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!