15.11.2016 11:58
для всіх
156
    
  1 | 1  
 © Маріанна

Злива


З самого ранку день не вдався. Будильник зламався, кава скінчилася, ще й чашку розбив. І все одно спізнююсь.

Ще й хмариться. Така густа і чорна хмара суне. Встигнути б на маршрутку.

Якби ж то. Маршрутки немає як крізь землю провалилася. Зате людей на зупинці купа. Не на один автобус набереться.

Піду пішки. Чекати все одно марно. Ще й щось давить так, може від прогулянки розвіюся. Настрій похмурий як те небо.

Чого? Та багато всього знайдеться. Всього й не перелічити.

Треба йти. Час летить. Не чекає і не питає.

Під ноги гляну – тріщини на хіднику, на небо – там майже не видно нічого від важкої чорної хмари. Та наче з думками збирається, вирішує, чи облити дощем, чи може так обійдеться. А може їй і справді плакати хочеться, тільки сором.

Чи вдасться стриматися?

А очі вже пощипує. Недобрий знак. Он перша крапля впала.

Все тепер не зупиниться. За комір стікають важкі холодні краплі. Які ж незвично холодні. Ще ж не осінь. Наче цілий цебер вихлюпнули. Оце ж злива.

Хіба сльози бувають такими холодними?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.11.2016 10:15  Тетяна Белімова => © 

Ну й настрій у Вашого ЛГ... Сугестія, скажу я Вам, мощна... Хай швидше минає і чорна хмара, і важкі холодні краплі...