08.05.2018 00:17
для всіх
375
    
  4 | 4  
 © Вікторія Івченко

Сьогодні з вікна вагона метро бачила дивовижну картину...

Cьогодні на початку дев`ятої вечора бачила з вікна вагону метро дивовижну картину...

Спочатку я подумала, що скло тоноване - так темно було на південно-східній стороні, там, де Русанівка і Березняки. Але глянула у протилежний бік, у західному напрямку, і не повірила своїм очам: яскраво-помаранчева неширока смуга неба понад Дніпровими пагорбами зловісно контрастувала з темною, аж чорною, хмарою, яка затягнула геть увесь простір над нашими головами. Правіше, десь над Лівобережною і Гідропарком, спалахували неймовірно довгі блискавки. Цю картину - абсолютно німу, оскільки грому не було чути, - доповнювало жовтогаряче сонце, схоже на великий апельсин, і ще чорніший за хмари Дніпро, по якому пливли одинокий катер і баржа. Деякі пасажири фотографували цей апокаліптичний краєвид на телефони, але у мене при собі камери не було. Я просто споглядала все, завмираючи від здивування і зачарування такою дикою красою. Ми перетнули міст, і тут на скло впали величезні краплі дощу, який поливав мене і згодом, уже на Лівобережній. Що це було? Такого не бачила давно. Літо надходить...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.05.2018 12:49  Ем Скитаній => © 

а нівіщо фотка...- уявив собі одразу ту апокаліптичну мить...колоритна замальовка...

 08.05.2018 01:23  Лора Вчерашнюк => © 

Ви так майстерно словом передали це величне дійство, що і фото не потрібно - Картинка у барвах встала перед очима!!!! Чудово, дякую))))