06.01.2020 21:36
лише 18+
270
    
  3 | 4  
 © Роман-Мтт

Спорчена шаурма

Спорчена шаурма п`єса-мініатюра з матюками

Новообране: Де Султан?

Помічник: Нема.

Новообране: А хто є?

Помічник: Нікого нема. Чекайте, он хтось йде. Мужик, ти хто?

Міністр ЗС Оману: Я? Міністр закордонних справ...

Новообране: Це Султан?

Помічник: Ні, але какая разніца? (повертається до Міністра) Мужик, сідай і фоткайся. Бесплатно!

Міністр ЗС Оману: Та мені не треба... І я не готувався... Хлопці, хто ви такі і звідкі?


Звуки затворів фотокамер і фотоспишок.


Новообране: Спасіба, мужик.

Міністр ЗС Оману встає, йде, подумки: "Тю, хуйня якась...Клоуни-дебіли, кондурктори-олені, шо за бляцький цирк? Пускають до країни тут всяких, а потім шаурма скисає, та що на експорт..."

Помічник: Ще фоткатись будемо? Може Султан таки прийде?

Новообране: "Та какая разніца: султан, міністр - всє ми прізідєнти, вулиця - засфальтірована, джинси-мальвіни, парашенка на мальдівах, шаурма-шаурма-шаурма, чей банк, квартал-карпаратіви..." Потім подумки: "І справді - хуйня якась..."

Помічник: Ідьомтє в номер - там вам гатов раяль! На клавіши поклали шаурму!

Новообране: Бігу! Бігу! Уже бігу!


Завіса.


Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.01.2020 13:43  Шепітко Олександр => © 

Нє, шаурму на клавіши - не комільфо!

 07.01.2020 07:21  Каллистрат => © 

Та да))) Чудернацький ми нарід....

Если мыслить "от табуретки", то "новообране" есть не что иное, как наш аттестат зрелости. И, насколько я помню, то в дни моей юности народ с таким аттестатом оставался жить в колхозе, поэтому все и говорят, что мы самая бедная страна в Эвропе))) Ну, а как ещё должны жить колхозники!

Але, про все на все у нас є сало!

Кстати, у нашего "очільника" есть прекрасная возможность превзойти САМОГО Нерона))) Оба они артисты и, если тот, бряцая на лире спалил нахрен весь Рим, то этот под исполнение музыки Вагнера на рояли, может угробить всю страну и войти в историю, как величайший! Ну, а мы - как превзошедшие даже самых древних греков в развитии)))