так є ж чим! талант - він кругом талант! якби ще роботи вони собі нормальні понаходили... не знаю, як у Вас, а в нас це практично неможливо. я вже про себе мовчу, мене ще й дитина зв"язувала, а скільки молодих хлопців після академій у нас заявки на товар приймають... Навіть після Інституту міжнародних відносин один є!
Ні звичайний. Просто трішки обдарований. У цьому році я випустив клас. Результат моєї профорієнтаційної роботи - з 19 учнів лише два хлопця пішло в армію. 10 у вищі навчальні заклади, 4 у коледжи і троє в училища. Вже маю кілька подяк від цих закладів. (ну не стримався похвастався)
Ех, не втримався...!!! Зайці Скіфії (на конкурс «Вірш про зайців») Мільйони - вас. Нас тьми і тьми і тьми, Від Запоріжжя й аж до Крима! Так, зайці - ми! Так, пострибайці - ми! З роскосими й великими очима!
Думаю, для більшого жалю слоненя спочатку буде страшенно щасливе, а тоді впаде в велику українську яму і вб"ється, зронивши на прощання скупу сльозу! :)))) Рада буду помилитися!
:)))) Надивилася також на різних покупців! Але з багатьма співіснували душа в душу! Так що ті незручні забулися майже! На мою думку, масло в вас якраз задешеве! Кіт на зображенні схожий на Іваніва!
22.10.2011 19:15 Тарас Іванів
До речі, чекаємо моїх слонів!!!
22.10.2011 19:13 Тарас Іванів
Що ж, доступна математика. У Вас масло задороге!!!Або забагато совісті!