Дійсно, вовк завжди негативний персонаж і в радянській літературі, і в мультфільмах - як приклад, мульфільм "Ну погоди", я вже мовчу про інші казки . Проте в іноземному мульфільмі "Мауглі" - це мудрий, сильний, безстрашний і справедливий вожак...Всі добре знають, що з дитинства саме на казках найбільше виховують дітей. Є дуже оригінальні тлумачення персонажів минулих фільмів з погляду сьогодення...
А я люблю вовків і вони мене певно люблять, колись вони супроводжували мене серед голого поля км 5-6, йшли поряд на відстані метра 2-3, скормив ім буханку чорного хліба і пів-палки вареної ковбаси - до бабці в село йшов... іще потім зустрічався, бо часто буваю на природі... а зайці мені по барабану)))
о! дуже дякую!:) а Ви й інші мініатюри на 55 слів гляньте, як час буде! і не тільки мої! там повно сильних думок. коротка форма вимагає великої густини змісту!) та й читати недовго. А Ви не хочете спробувати себе саме в цьому жанрі? це досить цікаво.
слова Єви - це саме те, що я й хотіла сказати. дякую за розуміння! та й пані Тетяна мене добре зрозуміла: жалість завжди на боці краси...мені тут шкода вовка.
Але твір - Про зайця! на всі конкурси: і про відстріл тварин, і про зайця, і мініатюра)))))))))
:))) Навіть не знаю, чому я подумала, що мініатюра Оліна! Мабуть тому, що вона обіцяла виставити про зайця, а тут зранку - з"являється! Я не глянувши на автора, давай Олю коментувати!!! Вибачте обоє за непорозуміння!!! Слова переадресовую Галині! А за Олею щось про печеного зайця! :)))))
26.10.2011 13:19 Єва Психея
Так і у житті... Не люблять таких, як не усі... Чим вони завинили, що не такими вродилися... дякую...
26.10.2011 10:48 Оля Стасюк
Чудовий твір! Бідний вовчик!
26.10.2011 10:48 Оля Стасюк => Тетяна Чорновіл
Мені дуже жаль усіх звірів, що відстрілюють. Сьогодні виставлю знов про оленя.
26.10.2011 10:30 Тетяна Чорновіл
26.10.2011 09:52 Тетяна Чорновіл
Олю, ми жаліли вже твого вовчика, коли ти якось з нудьги застрелила його в своєму оповіданні! А тепер він воскрес і хоче зжерти біленького пухнастого зайчика!!! Хоч він і шкідливий, зате має приорітет у вигляді пухнастості! :))) У вовка немає шансів! Жалість на боці краси! :))))