Був такий випадок: в школі вчили "Бухенвальский набат" на хорі. Мама сказала, що боялася таких пісень - "жертви восстанут из пепла" і т. д.... "Що ж ви в класі ще співали?" - "Ленин всегда живой" . Чомусь подумалось,що друга пісенька старшніша...
Бач, тепер діти навіть не знають, хто це! А думалось, що "живее всех живых"...
28.10.2011 10:58 Оля Стасюк
Леніну привіт!
Моя мала сестра дсь побачила в новинах і діставала, щоб я пояснила, хто такий Ленін. Заспокоїлася після "дідусь типу президента багато років тому..." Не хотіла ранити дитину розповідями про жорстокість наніч...
28.10.2011 01:08 Людмила Серегина
Ой! Мне Галина писала, что в миниатюре "Всегда..." финал неожиданный... По-моему по оконцовочке Вы всех уделали... И как рука поднялась (не у Ленина, конечно) так поступить с зайцами?! Слов нет... Я в шоке...
Вам просто лінь пробувати! починаю з середини. Просто слово, що на ум прийшло, пробую розвернути, до складів придивитися. якщо ніяких асоціацій, відкидаю. ловлю інше. зазвичай центрі щось назразок "оро" чи "нен", щоб букви через одну співпадали. потім, читаючи взад-вперід, добавляю по слову чи складу. якщо в мене на роботі виходило, то у Вас вдома тим більше вийде !словниковий запас дозволяє!
Суддів нема! А паліндроми - то занадто складно (для мене ) Я взагалі не розумію, як Ви їх складаєте! Діждемся, що оголосять офіційний конкурс, тоді будуть судді! А поки що - розважаємось...
я вже боюсь якесь слово лишнє бовкнути, бо здійметься новий конкурс, а й ці так перемішалися, що без 100 грам не розкрутиш, де який! бідні судді... до речі, а судді - хто?))
...мій заклик на паліндроми вкотре канув в Лету...((((((((