03.02.2012 11:50
-
787
    
  1 | 1  
 © Закохана
Вона живе мріями і надіється, що скоро все буде добре.
Вона весь час думає про те, що ніколи не збудеться...
і надіється, що чекати залишилось зовсім мало.
Така проста, добра...
ніжна і наївна...
вона така...
вона така ЄДИННА!

Часто люди кажуть, що час лікує... Неправда. Час не лікує... 

Лікують випадкові знайомства, хвилини, проведені з кимось іншим. Лікують довгі вулички, величезні окуляри, за якими не видно втомлених очей, і фотографії на сторінці в Однокласниках. 

Лікують мрії про літо, про нове життя. Лікують мимовільні захоплені погляди незнайомців, посмішки друзів, дивлячись на які, не можна не посміхнутися у відповідь. Лікують перші проліски, які пробиваються крізь сніг, і кажуть нам, що коли вони змогли протистояти зимі, зможемо й ми витримати холод душі та мороз у серці... 

Лікують щасливі моменти коли щастя зовсім несподіване, з присмаком провини перед кимось хто давно живе в нашому серці і в нашому житті... 

Лікує нова любов, яка приходить раптово й дивує свіжістю та неповторністю. І знову хочеться жити,хочеться весни і літа, довгих тих вечорів, ледве помітних усмішок, недомовленості, забутих емоцій і почуттів, розмов ні про що, і про все на світі. 

Лікують давно втрачені і заново знайдені миті, дитячої радості, очікування простого дива. 

А час... Час не лікує... Він просто іде повз... і вчить нас жити з болем... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.03.2012 21:15  Юлія Приходько-Крушельницька 

написано дуже гарно... але, дійсно викликає почуття дежавю.... я це вже десь читала... не так розгорнуто... та все ж...

 03.02.2012 16:11  Сашко Новік 

=) для правильног лікування-правильний діагноз)

 03.02.2012 12:34  Софія Скопіє 

Почала читати, бо перші рядки викликали в мене почуття дежавю. Приблизно роки три тому я написала матеріал, який починався подібно: "Час робить свої корективи, час, кажуть, лікує. Та насправді він лиш затягує рубці, що лишає по собі життя". Ну, то таке...
Мініатюра дуже світла, і справді ті речі лікують, краще ніж хронометраж у кілька років. Мені сподобалось.