02.04.2012 10:16
-
594
    
  9 | 9  
 © Піщук Катерина

Так хочеться…

Набридли електронні повідомлення з словами про кохання, вірші вставленні з шаблону, квіти на стіні в контакті, години проведені в он-лайн… 

Так хочеться забутих листів, які можуть рватися, жовтіти, в яких букви розпливаються і висвітлюється чорнило… 

Так хочеться, щоб зустрічали з букетом польових квітів: ромашок, волошок, маків…, які пахнуть літом, в яких гралися сонячні промінчики, переливаючись кольорами веселки на краплинках ранковій роси. А вони щоб були загорнуті в лист паперу, на якому написані власні вірші, власні, а не чужі. Написані нерівно з помилками, щиро і з любов’ю. 

Так хочеться ходити під дощем без парасольки, стрибати по калюжам, а потім зігріватися гарячим чаєм обгорнувшись теплою ковдрою і дивитися як він намагається скинути мокрий одяг.  

Так хочеться створити машину часу, щоб перенестися в те століття, коли це все було звичайною справою, а не пережитком минулого… 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.05.2015 01:43  оля => © 

суперррррррррррррррр....

 18.04.2012 11:55  Ірина Затинейко-Михалевич 

гарно!!!! дуже актуально - ми повертаємося до справжніх речей, від яких тепло - підписаних власноруч відкриток та листів, прогулянок вечірніх під весняним дощем, босоніж по ранковій росі...справжність з моди не виходить)

 03.04.2012 13:10  © ... => Сашко Новік 

одразу видно хто що в школі недовчив=)

 02.04.2012 13:51  Сашко Новік 

Гарно. Вірші з помилками актуально. Я раніше не помічав. От пишеш якийсь звіт чи ще що, без помилок, а як тільки вірш одразу така граматика)

 02.04.2012 11:30  Тетяна Чорновіл => © 

Можна ж так організувати, що "хтось" на всі сто повірить, що то його ідея! :)))))

 02.04.2012 11:27  © ... => Каранда Галина 

Згідна з вами. усе залежить від людини. шкода, що мій коханий не романтик, от і забула що то таке(((

 02.04.2012 11:24  © ... => Тетяна Чорновіл 

Собі організувати можна, але хочеться щоб хтось організував.)))

 02.04.2012 10:27  Тетяна Чорновіл => © 

Все це можете собі організувати... Якщо справді хочете...
До "одіяла" приєднуюсь. 

 02.04.2012 10:22  Каранда Галина => © 

гарно написано.
думаю, що при бажанні все, про що ви пишете, дуже легко реалізувати й сьогодні, й завтра. тут винен не прогрес, а тупа людська лінь.
)) думаю, тут зібралися люди, які ніколи не говорять про кохання чужими шаблонними словами!)