05.06.2012 09:30
для всіх
413
    
  8 | 9  
 © Каранда Галина

Якби

Якби

(утопія)

дістала політика...

Якщо в хаті смачно пахне свіжовипеченим хлібом,

Якщо на плиті булькає наваристий борщ,

А в філіжанці духмяниться кава.

Якщо я вільно кажу, що я хочу, як хочу, і кому хочу

Тією мовою, якою я хочу, і мене при цьому розуміють,

Якщо я дружу з сусідами і вважаю їх прекрасними людьми,

Хоча вони й зовсім не схожі на мене.

Якщо я маю змогу займатися улюбленою справою

Та ще й отримую за це гідну платню.

Якщо я впевнена, що в новинах мені завжди скажуть правду,

А товари, які мені пропонують купити, тільки якісні й корисні.

Якщо я знаю, що моя дитина в цій країні матиме прекрасне майбутнє…

То яка, нафіг,  національна ідея мені ще потрібна??????!!!!!!!!



Лубни, 4.06.2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.06.2014 16:05  Суворий => © 

Ще не так давно здавалось, що все так просто і обійдемось без національної ідеї... А виявилось, що у інших вона є. А раз є ідея то є й борщ, і філіжанка кави, і якісні товари... Через цей "нафіг" продираємось, як через безпросвітні хащі...

Є ця ідея у поляків, у німців, у росіян теж, доречі, є своя імперська. І в нас має бути, якщо хочемо мати борщ, якісні товари і власну державу...

 10.06.2012 16:12  © ... => Сашко Новік 

спасибі:))))))

 10.06.2012 14:19  Сашко Новік 

Video YouTube

 07.06.2012 02:32  © ... => Володимир Пірнач 

) Ви знаєте, дивує безмежність тупості і хитрості, поєднаних в одних і тих же людях... А право голосу Ви маєте неабияке!)) принаймні, на Порталі!))

 06.06.2012 19:36  Андрій Гагін => © 

Згоден! Політика дістала )

 06.06.2012 19:22  © ... => Тетяна Чорновіл 

:))))краса потребує жертв. краса - страшна сила! то як страшна сила, що потребує жертв, може врятувати світ?????!!!!!

 06.06.2012 19:21  © ... => Тетяна Белімова 

))) у мене теж якраз до цього моменту збігається... якщо відокремити роботу від улюбленого заняття:)))

 06.06.2012 19:20  © ... => Арсеній Троян 

те, що ви сказали, вміщено в оцих рядках: Якщо я знаю, що моя дитина в цій країні матиме прекрасне майбутнє…

 06.06.2012 17:25  © ... 

дякую всім за відгуки. Якщо чесно, то реакції боялася. Добу не було нету, то вчора новин надивилася... на свою голову. тому зараз теж скину невластиве для себе, політичне майже...

 06.06.2012 14:41  Деркач Олександр => © 

Подобається Ваш погляд на національну ідею, тобто на раціональну

 06.06.2012 00:50  Арсеній Троян 

Ідея проста, але потрібно щось більше, ніж лад в домі. я маю на увазі лад в освіті, в науці...

 05.06.2012 23:37  Тетяна Белімова => © 

До "гідної платні" все ніби збігалося... Не мовчати! Це правильно! Будемо будути й пробуджуватися. Все одно нас - простих людей - більше, ніж депутатів толстопузих...

 05.06.2012 17:22  Оля Стасюк 

Несподіваний кінець. Борщ кипить, а все інше.... Навіть філіжанка тріснула.

 05.06.2012 13:50  Сашко Новік 

Якщо поколупатись то і в ідеї можна плюс знайти, печально що її крутять кожен під себе. Тож користуюсь порадою тв не дивлюся і все нафіг.
До речі пригадав одну пісню, з компа кину

 05.06.2012 11:16  Володимир Пірнач => © 

Є над чим задуматись.
Якщо я маю право голосу, то дозволю висловити свою думку з цього:
ніколи нечитайте (і тим більше не дивіться) новин, тим більше не новин цієї країни, краще читайте вірші.
І тут можна знайти різні підходи. Комусь треба убити з десяток "невірних" щоб знайти ідею, комусь навпаки - знайти ідею, щоб почати діяти. А у нас в країні можна все. Можна все купити, продати, знайти, зловити, вигребти, і теде. в тому числі ідеї, невірних, рабів. королів, так історично склалося :)
Невже вас досі ще дивує те, що тут відбувається?

 05.06.2012 09:43  Тетяна Чорновіл => © 

Політика дістала, звісно! Щодо національної ідеї - спірне питання! Та не будемо утопічними дебатами псувати собі настрій! Літечко надворі! Краса! А КРАСА і ЛЮБОВ врятує світ! :)))