02.03.2013 11:47
для всіх
343
    
  9 | 10  
 © Ярослава Яковенко

Останній рік на -teen

з рубрики / циклу «Архів»

Мені дев’ятнадцять лише. Мені дев’ятнадцять вже. Як і раніше люблю каву. Лише тепер міцнішу, безцукрову і «по-дорослому» гірку. Десь запхані у шафу всі випуски «Открой мир с Волли», на місці їхньому вже «Деньги», «Бизнес», «Forbes». Лиш трохи більш зеленого в моєму біополі, але замало часу для відвертих, звичних, безтурботних з друзями розмов. Дорослою ставати трошки сумно, але давно настав вже час всіляких проб, дилем і помилок. І це не менш цікаво ігрового Lego, конструктор власного життя – це тисячі деталей. Потрібно лиш не забувати настанов Скрижалей. У мріях - танець хвиль і буйство саду. У дійсності – час самоствердження, долання барикад. Гул естакади за спиною пришвидшує серцебиття, і кожен ковток знань – маленьке відкриття. І бути відчайдушною, здається, – дуже просто, тим паче – за спиною два крила. У епіцентрі, між юнацтвом і дитинством, загострюється світовідчуття. І з кожним роком я люблю ще дужче своїх батьків, вони – мій затишок, плече, дороговказ. Мені дев’ятнадцять лише, крокувати назустріч долі починаю впевненіше.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.03.2013 17:19  Тетяна Чорновіл => © 

Сподобалось! Все життя попереду!
Нехай все буде добре! :))

 02.03.2013 17:19  Тетяна Чорновіл => © 

Сподобалось! Все життя попереду!
Нехай все буде добре! :))

 02.03.2013 13:35  Тетяна Белімова => © 

Чудово! Хай щастить! от і написалася ваша перша Пісня Пісень!

 02.03.2013 10:40  Каранда Галина 

класно. З днем народження! пам"ятаю, мені в 19 дууууууже не хотілося, щоб стало 20. а в 29 - ще більше нехотілося 30-ти... ой-ой-ой...)