06.04.2009 00:00
лише 18+
11858
    
  30 | 40  
 © Молчаливая

Іще одна історія про кохання...

...Давай забудемо про все! Хіба це так важко, тим більше наша історія не була ідеальною... 

І я прокинулась, жахаючись від думки що це зі мною сталося насправді... Довго лежала , мовчки вдивляючись у білу глиняну стелю...і, нарешті, згадала, що ти вчора порвав зі мною... Так смутно, але пам`ятаю! Ти сказав, що все скінчено, що тобі це набридло, здається ти щось говорив про свободу, друзів... Все перемішалось, в голові каша. Це сон чи реальність?! Якщо сон - то дуже страшний... А якщо реальність - то чому я ще досі жива!  

Але це не сон, ми більше не разом, а я ще дихаю - парадокс! Так, здається я потроху пригадую. Я не дослухала тебе до кінця, мовчки обернулась і пішла. Я не пам`ятаю як дійшла додому, але пам`ятаю страх, страх когось із знайомих. Згодом я добралась до ліжка, ковтнула декілька таблеток і заснула. Як було добре спати, я ні про що не переживала, мені не боліло в грудях, я дихала вільно... Вперше в житті я раділа тому, що я нічого не відчувала. Я почувала себе кам`яною глибою і мені від цього було невимовно добре. Але не надовго... Ти знайшов мене і у ві сні. Ти прийшов і почав мені щось говорити про те, що я тебе забуду за кілька днів, що я тебе не варта, ти кричав, повторюючи це раз за разом... А мені здавалося, що моє серце розірветься, а голова лусне... 

Я прокинулась... Я нічого не розуміла... Беру в руку телефон. Я збентежена. Заходжу у контакти, але не знаходжу твого номеру. Я довго шукала, та згодом знайшла, а там надпис - зрадник! 

О Боже, невже це сталося зі мною насправді. В голові слова "забудь про все"... Десь я вже це чула. Так, це був не сон. Ти мене пргнав, я більше тобі непотрібна. Хлопчик погрався, використав і викинув... Я готова на все, аби забути, бо мені знову починає боліти у грудях, повітря стає все важчим, я нічого не бачу адже очі поступово наповняються слізьми. Чому я зараз не можу перетворитися на камінь?!! Як добре бути каменем, їм нічого не болить, вони нічого не відчувають. А ми, люди, страждаємо від власної дурості та наївності... Так хочеться забути все погане і хороше на нашому шляху...вірніше вже на твоєму і на моєму... 

Боже, я б зараз все віддала б за амнезію. Мізки - важка колода... 

Перед очима стоїть перша зустріч, море обіймів, поцілунків, пристрасних ночей... Треба зібратись з думками, адже я зможу не чекати листа, не чекати дзвінка, не дочекатись зустрічі... І, навіть, коли ти знову прийдеш - збрехати, сказавши, що я вилікувалась від кохання до тебе.. 

А, може, не зумію, я ж лише слабка жінка... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.10.2013 22:10   

мені цей твір дуже поміг я отримала 12 балів дивітся списуйте мені помогло

 21.02.2011 20:49  ілона => Микола Щасливий 

 11.11.2010 23:05  Наталя => Микола Щасливий 

Дуже знайома ситуація.....

Сама зараз таке переживаю.... Немає з ким поділитись....

 23.09.2009 22:50  Наталя 

...яка високо підніме очі до неба,витре сльози ,вдихне на повні груди і прокричить ...Я МОЖЕ БЕЗ ТЕБЕ...спочатку не віриться, але час робить дива,я теж не вірила,але таки лікує,або просто створює ілюзію,хова реальність під пилом будення...
Не виховано дописувати чужий твір,але треба бути сильною і боротись за себе за своє безахисне серце...

 20.05.2009 01:03  Микола Щасливий 

Багато людей позитивно оцінили твір, автор може пишатися собою:)
... твір вже прочитало більш, ніж 200 читачів. Як бачите, наш літпортал постійно читають і відвідуваність у нас все більш й більша, тому просимо авторів реєструватися і друкувати свої твори. Прози у нас поки дуже мало...

 16.05.2009 23:35  Наталя 

Дякую Ярославе, я дуже ціную твою пораду і обов`язково зміню назву!

 29.04.2009 15:46  Ярослав Молінський 

А з назвою потрібно щось робити.. Чесно скажу не дуже привабливо, можливо банально ("Іще одна історія про кохання..."). Не знаю чому та я таких (про кохання) ніколи не читаю. Але саме зараз вирішив це зробити... Я скажу, що не шкодую, мені сподобалося. Але, чомусь гірко.. ми можемо красиво тут писати і коментувати, а якщо подумати і відчути твір...це боляче.. Дякую

 06.04.2009 19:46  Микола Щасливий 

Перший прозовий твір на нашому літпорталі. Дуже гарно, мені сподобалось.