10.09.2013 10:47
для всіх
829
    
  4 | 5  
 © Весняна

Восени

Занадто важко розходитись восени...

Відпускати рідну руку, не вдивлятись у твої мерехтливі очі і роз`єднати наше єдине [ціле].

Вдивлятись в спітніле вікно, за яким, в унісон з твоєю душею, ллють безперервні зливи і існувати.

Занадто важко залишатись один на один з цим згрубілим містом, коли ще мільярди світових секунд до такої ж самотньої весни.

Стояти, тремчучи, біля льодяних хвиль моря і усвідомлювати, що ти - одна.

Найважче відпускати тебе восени.

Коли настав час виймати з шафи кашемірове пальто та напівпрозорий шалик, котрий щодня стискатиме моє посиніле від безсилля горло, а я щоразу конвульсивно його стягуватиму, коли думки будуть линути до божевільного [самогубства].

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.09.2013 13:10  Недрукована => © 

Тривожний стан.
Гарно переданий.

 10.09.2013 12:39  Володимир Пірнач => © 

Настрій як у Ірванця:
"На перехресті осені й зими
Навряд чи варто зачинать love story.."

 10.09.2013 11:07  Ірина Затинейко-Михалевич 

останнє слово ...добре, що в дужечках...значить зайве...Ваша проза не лише стильна - вона ще й по особливому вишукана! Успіхів!!!

 10.09.2013 09:31  Світлана Рачинська => © 

У цьому творі божевілля, знаходить своє місце. Сильно. Але розлука тяжка і нестерпна навіть літом, повірте... Гарно передали цей стан.
Останнє слово не варте того.

 10.09.2013 00:30  Деркач Олександр => © 

Класно, сподобалось...все на місці - і настрій, і пальто, і шалик...Перше речення змусило-подвигло мене на згадки - а в які пори роки я уходив від жінок? і що цікаво всі три раза осінню, дійсно цікаво!!!...