15.09.2013 01:36
для всіх
355
    
  2 | 2  
 © Музичка Ольга-Леля

Хтось Прийшов

     Цього осіннього вечора, коли ти хвора, я хочу, аби до тебе Хтось Прийшов. У чорному й довгому пальто та з букетом квітів у руках. Хворим завжди дарують квіти. І я хочу, аби Хтось Прийшов  подарував їх тобі.

     Я хочу, аби до тебе Хтось Прийшов. Хочу щоб щоб він приніс тобі вітаміни: апельсини, мандарини, грейпфрути. Разом із тим, він принесе панацею проти усіх у світі захворювань.

    Хочу, аби до тебе Хтось Прийшов, заварив тобі кави і погодував принесеними фруктами. Він відчинить шафу з книгами, дістане одну із них, та прочитає свою улюблену главу твого улюбленого роману. Зробить Хтось Прийшов, це лише тому, що ти є найважливішою хворою у його житті.

    У тебе Хтось Прийшов, «зависне» на телефоні, пояснюючи, як доставці піци, добратись до твого під’їзду. Ти кашляєш, у тебе катар, а прихід Когось Прийшов, став твоїм індивідуальним катарсисом. Ти  стала найщасливішою хворою у всесвіті, адже у тебе є Хтось Пришов.

     Коли ти хвора, єдине, що я тобі бажаю, це аби Хтось Прийшов (й) залишився назавжди. Він подарує тобі панацею від усіх в світі хворіб – він подарує тобі себе.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.09.2013 11:19  Дебелий Леонід Семен... => © 

Гарна присвята! Дерзайте!