07.07.2010 23:09
-
779
    
  2 | 3  
 © Олег Ангел

Послідній лист для ТЕБЕ!!

«Життя – це те, що трапляється з нами, поки ми будуємо плани на майбутнє».

Дякую тобі за то що я за допомогою тебе навчився контролювати свої почуття, і за дні натхнення, за допомогою яких, Я написав багато всілякої фігні

Я хотів би радіти разом з тобою, коли у тебе все добре, сумувати, коли щось не виходить, відчути себе необхідною людиною в твоєму житті. Ти - саме хороше, світле, добре, що трапилося зі мною за останній час. 

«Життя – це те, що трапляється з нами, поки ми будуємо плани на майбутнє». Любов всесильна і безмежна, її сила не залежить від пори року, епохи, технічного прогресу. Серця зустрічаються – і спалахує відчуття, красиве, глибоке і всеосяжне, так було і буде завжди. І цього разу було саме так. Я закохався в тебе АРІ, хоча я цього не хотів і навіть не думав що зразу так вийде. Хоча спершу я був щасливий. Тоді в неділю коли приїхав до дому я був наче дитина))), все радувало мене, був щасливий, усім усміхався як дурачок. Але від тебе дме холодом. Тобі все рівно… Я тебе не звинувачую. Просто ще значить не прийшов час, значить Ти не та єдина. Останніх два дні я просто стараюсь не думати багато, навчився контролювати свої почуття. Починаю що днем і дальше віддалятися від тебе і ти своїм «безрозлічиєм» помагаєш мені в цьому. Що день все менше і менше Я думаю про тебе. 

Ти написала в статусі що.. «любов гониться за тими хто від неї тікає «…це так, але ця любов нетривала… вона дуже навіть коротка,вона не може без взаємності. 

Дякую тобі за то що я за допомогою тебе навчився контролювати свої почуття, і за дні натхнення, за допомогою яких, Я написав багато всілякої фігні. Деякі з яких кинув в замітки. Не знаю чому я це роблю,але так підказує серце. Це послідній лист який призначений тобі.І на цьому крапка. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!