25.07.2010 14:55
-
1182
    
  - | 2  
 © Олег Ангел

Чистий лист

...Минуло багато часу

Жаль що несклалось у нас(((

Слабеньке світло лампи, краплі дощу на шибці й моя тінь. Невесела картина, проте навіть самотність чи спокій бувають такими бажаними.  

На столі лежить чистий аркуш паперу. Насправді він уже заповнений. На ньому рядками зручно полягли мої думки. Про життя і про смерть ,про добро і про зло, про чистий аркуш паперу. Проте думки розпливаються,стікають по кутиках стола,падають на підлогу і випаровуються. А на аркуші знову з`являються до болі знайомі мені контури чорних замерзлих озерець очей, безконечної пустелі висушених уст, лукавої посмішки. І тут ти. 

Твій образ постійно зі мною. Він вдихається через повітря, тече в крові по всьому тілу, доходячи до серця, заражуючи мозок. Ні, тобі тут не місце. Це-чистий аркуш паперу, на якому нічого не повинно бути! Нічого...Але ти не слухала. 


...Минуло багато часу. На стіні в рамці вже почав жовкнути від моїх сліз чистий аркуш паперу, на якому лише слабенько світло лампи, крапельки дощу, тінь, мої думки та твій образ......!!!!! 



..., 2009р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.07.2010 17:12  © ... 

Це не я написав.Це мені написали і попросили кинути сюда.

 25.07.2010 16:02  Дакота Шоколадна Леді 

Зрілий твір. Відчувається, що ти його писав не на почуттях, а коли вже все свідомо зважено, пережито, еоли вже переболіло, але пам*ять береже той образ, який серце ще тримає, не хоче відпускати. Але час все лікує.