09.07.2010 01:11
-
1503
    
  1 | 3  
 © Олег Ангел

Як довго я тебе шукав

Але дні ідуть… МИНАЄ ЧАС(((.

Минає час,і рани загоюються,але шрами залишаються.І час від часу нагадують про своє існування,хоча вже і нетак боляче...(((

Частіше б`ється серце, вириваючись з грудей. Відчуття надлишку адреналіну в крові, якесь божевілля, патологічне бажання... Думки про тебе не відпускають, наполегливо тиснуть на розум, який не справляється з імпульсами, які передають відчуття. Хвиля пристрасті, бажання і любові захлеснула мене і вже через деякий час повністю поглинула і понесла далеко в море. Море любові, тепла і турботи, бажань і пристрасті. Коли наступає ніч, місяць освітлює закоханим шлях, і вабить все далі в морські простори, а вдень сонце зігріває наші серця і дарує світлі фарби навколишнього світу. Але зараз я один - місячне світло не освітлює мені шлях, сонце не зігріває, день не радує своїми яскравими фарбами, а море, немов могутній і лютий спрут, затягує в безодню. 

Ранок, що наступає кожного дня після нашої зустрічі, здавалося б, нічим не відрізнялося від інших, які я зустрічав, якщо мені не змінює пам`ять, вже більше 19 років. Пробудження було важким: очі насилу розплющувалися і знов закривалися, тіло ніяк не могло насолодитися останніми хвилинами сну і перебування в ліжку. Я міг довго валятися під ковдрою, але коли наступав момент істини - час Х, яке означало, що вже не залишилося ні секунди, я перетворювався з розпещеного сплячого ведмедя в рішучого і витривалого вовка. незвичайний день... Моя любов тобі не потрібна, або тобі просто не зрозумілі мої відчуття, наскільки вони сильні і чисті, тому що ти не хочеш любити. Моя любов тобі не зрозуміла або ти просто не хочеш її розуміти. Іноді мене терзають сумніви - а чи тобі потрібно це? Або усередині тебе лід? Але я упевнений, що знайдеться ВІН, той, який зуміє розтопити цей лід, шкода, що це буду напевне не я. Ти навіть не можеш собі уявити, що означало для мене знайомство з тобою, наскільки мене змінили ці два дні які ми разом проводили. 

Я не можу і не хочу ображатися і злитися на тебе, адже Ти подарувала мені одні з найщасливіших митей мого життя. Спасибі, спасибі, що Ти є і що була поряд зі мною, такою ніжною і уважною.Вибач мені за ті дурацькі жарти якими я тебе мабуть доставав, за ту наполегливість у наших стосунках… Я більше не буду тебе так мучити!!! Обіцяю(75%) Я чудово розумію, що немає такого поняття для тебе як ми, іначе ти б зробила свій вибір…але я хочу, щоб ти знала - моє серце завжди відкрите для тебе, знай, що якщо тобі буде важко і самотньо тобі варто тільки мене при зустрічі обіняти,якщо я буду біля тебе і я все зрозумію, і повір, не відштовхну тебе і не стану розпитувати що трапилося... 

З тобою дуже тяжко, я ніяк неможу зрозуміти ,ким я є для тебе… і мене це вбиває.Але дні ідуть… МИНАЄ ЧАС(((. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.07.2010 16:42  © ... => Дакота Шоколадна Леді 

Чос лікує,але невиліковує.Залишається шрам,який час від часу болить-нагадує про себе.
Самотність мучить(((

 25.07.2010 16:16  Дакота Шоколадна Леді 

Зрілий твір. Відчувається, що ти його писав не на почуттях, а коли вже все свідомо зважено, пережито, коли вже переболіло, але пам*ять береже той образ, який серце ще тримає, не хоче відпускати. Але час все лікує.