09.10.2010 22:08
-
1179
    
  7 | 10  
 © Олег Ангел

Так хочеться когось любити

Просто любити

Ненавиджу дощ... а колись я його любив(((

Дивно, так хочеться когось любити. Просто любити.А нікого. Просто хочеться подарувати комусь частинку себе, розчинитися в любові, а навкруги не те що нікого, навкруги навіть немає тої єдиної. Хто готовий просто дозволити себе любити.. Чому так? Чому ніхто не хоче бути коханим? Хочеться помічати кожну дрібницю, хочеться піклуватися і бути уважним, хочеться, щоб була та, якій просто можна побажати добраніч, доброго ранку, смачного, хочеться просто бути комусь потрібним.Не жартома. А по-справжньому.Чому так?  

Учора я пив каву і думав. Хіба це важко??? Саме в ці дні мені здається, що любити просто. Любити легко.Тільки потрібно знайти того, хто погодиться на мою любов, і тоді я, напевно, зроблю для нього усе. Я просто любитиму його усього і без залишку. Невже не залишилося ще тих, хто хоче, щоб їх любили?  

Учора йшов дощ, він просто плакав разом зі мною.Йому було шкода мене, а мені хотілося вийти і стояти під дощем, стояти, стояти, стояти, промокнути, нехай навіть захворіти, нехай навіть померти.Хоча, померти без любові це безглуздо, померти від дощу це смішно.А потім я не міг заснути, було вже 5 ранку. А по вікну стукав дощ. Стукав, неначе хотів увійти до мене.Але легше не стало.Тепер я ненавидітиму дощ, а колись я його любив. Тепер я ненавидітиму багато місць, тепер я, навіть може, ненавидітиму себе. Мені хочеться любити, любити по-справжньому.любити усім серцем, усією душею. Мені хочетьсяБоб ти просто зараз узяла і сказала:"Разрешаю". І я буду найщасливішим на світі. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.01.2013 03:36  Каранда Галина => ©