12.05.2014 23:43
для всіх
405
    
  2 | 2  
 © Маріанна

Місячне сяйво

з рубрики / циклу «Місячне сяйво»

Травнева ніч дарує безсоння. Легко сколихне місячну доріжку на спокійному плесі озера.

Місяць посилає дрібку світла у вікно. Між шелест фіранки проникає світлячком на стіл.

Наче свіча, що танцем спалахів будить фантазії образів, спалахує молочна приглушена місячна мара.

Тиша пробуджує голос серця, дарує сміливість зазирнути в те, чого уникає світло дня.

Золота павутинка оплітає сад і дарує деревам зоряний цвіт.

Чи чути голос нічного птаха?

Така коротка ніч свіжого подиху перед літньою спекою. Тільки хрущі поспішають на світло.

Повний місяць затопив півнеба і не дає відвести погляд від свого пишного ореолу, що оточив блиском хмари.

Прокинулися пахощі квітів ночі, наповнюють оксамитним маревом полохливих видінь.

Небесна течія несе місячний ліхтарик до берега дня непомітно, але невідворотно.

Зовсім скоро диво закінчиться. Казка залишить цей затишний куточок, щоб помандрувати десь далеко.

До наступної ночі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.05.2014 16:27  © ... => Тетяна Белімова 

Дякую)

 13.05.2014 01:18  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Гарна, певно, та місячна доріжка на озері...
Мрійливо.

 12.05.2014 23:06  Панін Олександр Миколайович... => © 

Надзвичайно! Варто багатьох поем.

 12.05.2014 22:13  Тетяна Белімова => © 

Гарний опис ночі! Про місяць дуже поетично вийшло!

 12.05.2014 16:55  © ... => Світлана Рачинська 

Дякую)

 12.05.2014 16:30  Світлана Рачинська => © 

прекрасно! просто чарівне видиво!!! Я загубилася у тій красі...