20.10.2015 16:29
для всіх
190
    
  5 | 5  
 © Анна Ольтенберг

Ти так гарно мовчиш

Ти так гарно мовчиш
Ти не дивись, що дівчинка сумна ця.
Як пощастило дівчинці в сімнадцять!

© Ліна Василівна Костенко

Ти так гарно мовчиш! Коли я блискавкою пронизую тебе, коли перевертаю світ догори дном, коли шмагаю докорами... І безсило падаю тобі на груди. Ти так гарно мовчиш!

Мовчать перемерзлі троянди, і осінь причаїлась серед дерев. Вона ще зовсім юна! Як я. І полохлива, як я. І ти їй дуже подобаєшся! Вона дрібними краплями стукає в твоє вікно. Хоч раз поглянь на неї! Вона прекрасна!

Ти так гарно мовчиш! Я так гарно читаю вірші... Ти завжди тяжко розплачуєшся за свої помилки, але ніколи не караєш мене за мої. Бо я - Жінка, як Осінь... І коли я схилюсь на твоє плече, знай - мені просто хочеться тепла. Ти мовчи. Нам достатньо погляду, щоб зрозуміти один одного. І не треба полохати тишу, і не треба полохати осінь...

Пробач мені мої примхи! Я так часто пишу про тебе вірші! Якби ти знав...

Цьогоріч незабутня осінь! Вона щодня розсипається золотими сонячними іскрами. Її щастя переливається, міниться і так легко перетворюється на сум. Просто вона закохалась, і тому така красива. Неймовірно красива!

Ти мовчиш, але знаєш, я - як осінь. Я теж кохаю. І знову горнусь до тебе. А ти тільки усміхнешся і сильніше стиснеш мене в обіймай. Ти так гарно мовчиш!..

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.10.2015 11:28  Деркач Олександр => © 

сподобалось

 21.10.2015 12:53  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Гарно пишете про небайдуже Вам мовчання...

 21.10.2015 09:23  оксамит => © 

Анічка вітаю! сама назва говорить про твір...
(Він так гарно мовчить, а Вона розуміє Його мовчання) Всього Вам найкращого!!!

 21.10.2015 09:22  Олена Вишневська => © 

Ніжно-лілейно, витончено... пробачати жінці примхи може лише закоханий гідлний її серця чоловік, то ж і грає Ваша Осінь усіма барвами тепла! прекрасний твір!

 21.10.2015 08:13  Тетяна Белімова => © 

Мені здається, це так природно, коли жінка є жінкою, коли їй залишають простір для примх і маленьких забаганок))) Лише справжні мужчини можуть дозволити жінці залишатися жінкою, так що Вашій Осені, Аню, безмежно пощастило! 

Частіше буває навпаки, на жаль. Зманіжені, вразливі створіння - це вже не про слабку жіночу стать. 

 20.10.2015 21:43  Ганна Коназюк => © 

Сподобалась Ваша, Анно, мініатюра.
Чисте, кришталеве одкровення!))
За епіграф - особливе "дякую"...))