22.04.2016 08:21
для всіх
236
    
  7 | 7  
 © Тадм

Думки дерева - 3

Думки дерева - 3

з рубрики / циклу «Не вірші»

Мчаться... ні порухом, ні поглядом, ні посмішкою не засвідчують мою присутність... Не помічають....Що їм до дерева у сквері? Вони нічого не помічають.... Бліді, виснажені, змарнілі..Поспішають....Ковтаючи слова, розмовляють самі з собою: «Скоро буду...», «Я вже вийшов...», «Не забула....», «Куплю...»

Раз по раз спотикаються, іноді наштовхуються один на одного..... І тоді тільки спроквола витягують з вуха щось, коли раптом почують голос....А те щось підживлює їх певно, інакше чому ворушаться вуста й вдоволено примружуються очі....Лише на перехресті застигнуть на декілька хвилин, щоб знову мчатися навипередки... наздоганяти мрію...

Діти мегаполісів... Вони не уявляють, що всі народжуються в мені...Що все народжується в мені....Поки що....



Харків, 20.04.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.04.2016 22:55  Світлана Рачинська => © 

Пречудово, Тань. Просто талановито і незабутньо написала!....

 22.04.2016 20:00  Панін Олександр Миколайович... => © 

Іноді з`являються інші, вночі переважно, коли навколо людська пустка.
У них нічого нема у вухах, вони дослухаються до чогось потаємного, іноді розмовляють, подумки. Вони ніби намагаються потрапити у якійсь дивний світ.
Іноді хтось із них вловлює мої думки, ніхто не дивується. Час від часу я отримую відповідь, щось на кшталт - "бідолашна".
Якщо відбувається такий дивний обмін думками, то ці люди щезають. Може перед ними відчиняються двері і вони йдуть туди, куди веде їх мрія.
Мені здається, що колись я піду слідом.
Я засну, а прокинусь вже там, поруч із ними.
Усі будуть розуміти один одного: трава, квіти, звірі, люди...

 22.04.2016 12:02  Олександра => © 

Класно! І сумно...

 22.04.2016 10:37  Олена Вишневська => © 

Класнюще.....!!!!!!!!!

 22.04.2016 08:36  Каранда Галина => © 

дерева мегаполісів посаджені людьми... рівненькими рядочками...

 22.04.2016 08:34  Тетяна Белімова => © 

Об`ємний образ вийшов, Таню, промовистий і водночас дуже красивий, по-жіночому тонкий!