08.04.2011 22:32
-
1101
    
  2 | 3  
 © Закохана

Твій світ

... ранок. Ти прокидаєшся.  

Я поруч. Хоча ми вже давно не разом. Просто я - загубилася. Чи ти зник? 

Але я ... 

... у воді, якою ти вмиваєшся.  

Бачиш? У дзеркалі я поруч із тобою, отам за плечем. Я зігріваю його, чуєш? 

... у повітрі, яке ти вдихаєш, виходячи на вулицю. Ота свіжість? І запах мого волосся, змішаний із твоїми улюбленими парфумами. 


... у сонці, що зігріває тебе зараз. Кожен промінчик, який торкається твого тіла, – це я.  


... у небі, безмежному, як і моє кохання. Хмаринка. Невже ти не бачиш? Вона ж нагадує мою руку, яка так ніжно й трепетно гралася твоїм волоссям, обнімала, гладила тебе.  


... у шелесті вітру, що пустує у кронах дерев. Чуєш? Це я шепочу тобі слова кохання: ріднесенький, любий, єдиний... Так шепотіла я першої нашої ночі коли довірилася тобі. 


...у краплинах роси на зеленому листі. Поглянь, у їх прозорій чистоті - моя усмішка до тебе. 


... у очах людей, які йдуть тобі назустріч. Ти ковзаєш по них поглядом. Придивись. У них - я. Така ж, як і була, закохана й сильна від цього кохання. 


... у стукоті твого серця. Я з ним. Я ж віддала своє серце тобі. 



Але ти знайшов інший світ у якому сонце, небо, краплини роси, вода, повітря лише твої... Тобі вдалося втекти з мого полону.  


Щасти тобі, коханий... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.04.2011 14:44  ОстанніЙ РомантиК 

Круто!!!

Другий твір читаю як я вас розумію!!!

Ваші  твори супер!!!


 09.04.2011 16:50  Лані 

Пройняло, пронизало, але "Не возвращайся, где был рай когда-то и брось дурить, иди туда, где не был!" В.С. Висоцький.

Написати, пережити, забути, взяти з собою досвід і вперед до нових злетів!