19.09.2017 08:50
лише 18+
319
    
  2 | 3  
 © Андрій Осацький

Сукня

Маша сиділа вдома та чекала чоловіка. Не взагалі, не в подумках та мріях - звичайного - з плоті і крові. Вона його ніби то й знала - трахались одного разу, але це було колись та після однієї вечірки. Та й були вони такі гарні після оковитої, що її той секс та чоловік не дуже вразив. Маша половину того що було, говорячи чесно не пам’ятала. Щось було та й годі.

Вечір був сумний. На вулиці погода зіпсувалася. Найкраща подруга помчала в кіно на побачення з новим хахалем. Настрій нульовий. І тут зненацька - смска: «Привіт».

У результаті чого Маша сиділа та чекала чоловіка. Вона вилізла з душу, відкрила шафу та замислилася:

- Хммм, чому б не надіти новусукню?

Шикарна шовкова сукня білосніжного кольору. Куплена на початку літа. Декольте-каре, карандаш нижче колін. Талія в сукні - ах! Попка в сукні взагалі - вау! Але, як це зазвичай трапляється надіти її за літо не вийшло. Спочатку холодно було, потім мати собаку привезла. Яка сукня? Джинси та собака на поводку!

Подивилась Маша на сукню і зрозуміла - це те що треба! Швидко наділа її та пішла до дзеркала наводити красу. Підфарбувала очі, навела неяскравий рум’янець і намазала губи темно-червоною помадою. У відображенні на неї дивилась спокуслива жінка-вамп.

Дивлячись на себе дівчина знову замислилася:

-Ну, блін. Чоловік, ну так собі чоловік. Ну, не вразив він мене минулого разу! Сукня?Хмм… Багато йому буде. Досить того що наділа чисті трусики. Ну насправді, ну яка сукня, за радичого?

Маша зняла сукню та наділа джинси та майку. Але потім зателефонував чоловік:

- Слухай, мала. Я зараз у крамниці. Що в тебе є вдома поїсти?

- Нічого, - чесно відповіла дівчина.

Дійсно в холодильнику миша повісилася. Давно. Дуже давно.

- Господі, - зітхнув чоловік, - як ти живеш...? Так, давай. Кажи. М`ясо купувати?

- Угу, - видихнула Маша.

- Сир? - уточнив чоловік.

- Бери, - сказала дівчина.

- Помідори, перець, огірки…

- Даа, - задихала Маша в мобільний телефон.

- Добре, я зрозумів, - сказав чоловік. - Я зараз ще подумаю та через хвилин п’ятнадцять тебе наберу.

Маша положила телефон біля себе та знову почала чекати дзвінка.

- Так, дивись, - почула вона знайомий чоловічий голос. - Я купив …

Чоловік почав перераховувати пів-асортименту крамниці, рахуючи тортик.

- Що ще треба? - спитав він на при кінці.

- Нічого, - промуркотала Маша. - Давай. Я тебе чекаю.

Вона відключила телефон. Зняла джинси та майку.

…І швидко почала надівати сукню.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.09.2017 10:56  © ... 

он себе одноразовый фартук в магазине купил - такие сейчас продаются)))

 19.09.2017 10:01  Каранда Галина => © 

.... і фартух треба... м`ясо готувати... бо дуже хазяйський вже попався)))

 19.09.2017 09:00  Тетяна Белімова => © 

Андрію, а я собі таку книжечку з Форуму привезла)) Правда ще не читала. Виходить, Твою сукню першою прочитаю))))))))