29.04.2011 16:24
-
1479
    
  2 | 3  
 © Марианна

Я - весна

Я обожнюю спостерігаю за весняними квітами. Мені завжди цікаво, звідки у такого тендітного творіння природи стільки сили. Крізь мерзлу чорну землю на світ пнеться диво - соковите стебло ніжності і краси, весни і життя.  

З приходом квітня так хочеться жити по новому… Хочеться залишити все буденне, одноманітне десь далеко позаду. Нехай воно розтане з брудним останнім снігом і не повертається більш ніколи. Хочеться викинути старий одяг, брудної палітри, змінити зачіску, закохатись і разом з цим викинути з своєї душі все наболіле і нікому не потрібне. Хочеться змінити маску самотності на маску тепла. Так хочеться перетворитись на весняний пагінець. Бути таким же соковито-зеленим і всіма очікуваним. Хочеться пахнути весною, кохати по-весняному, жити весною.  

Я народилась весною, тому обожнюю її. Мені так важко встояти перед красою її ніжності і досконалості. 

Якби я була на місці весни, я б ніколи не помирала. Я б дарувала людям радість життя і квіти. Квіти то моя пристрасть…Ні, моя пристрасть – то весна!.. Моя пристрасть - то життя. 



14.04

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!