03.05.2011 16:41
-
814
    
  - | 3  
 © Марианна

Ти мій найсолодший шматочок шоколаду. Ти не чорний, не молочний, не з горішками…а просто мій.. Найкращий..зі смаком ніжності… 

Я дивлюсь на тебе і так волію відкусити щонайсолодший і найбільший шматочок . Так хочеться відчути, як ти танутимеш на моїх губах. Мої смакові рецептори просто божеволіють від твого присмаку… Та я боюся доторкнутися і зіпсувати твою досконалість. Ти такий чистий і ще зовсім невинний. За твоєю глянцевою обгорткою ховається смак любові і ніжності..Ніжності..Ніжності. Ти не бійся, я не заподію тобі шкоди… Я просто не зможу заподіяти тобі шкоди!  

Кажуть, що я солодкоїжка. Та це далеко не так… Я люблю лише один вид шоколаду – найкращий – твій! Я божеволію від тебе, мій шоколадний хлопчику. Я буду дарувати тобі своє тепло. Але так обережно і дуже ніжно, бо я боюсь, щоб ти не розтанув від мене. Я хочу щоб ти залишався таким як ти є…Не чорним, не молочним, не з горішками…А просто моїм! 



3/05

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.05.2011 22:59  © ... => Лані 

звідки ви точно знаєте що хлопці справді люблять і що недолюблюють! Та й зрештою це я не хлопцю написала))а між нами дівчатками)

 03.05.2011 20:06  Лані => © 

просто мммммм закохалась в шоколадку))))

оце черезмірне солодке "мммм" хлопці часто не долюблюють.

 03.05.2011 19:07  Маряна => Лані 

може й так...

але для мене в самий раз..просто ти б бачила того хлопця, якому я написала...ммм він просто мммммм закохалась в шоколадку))))

 03.05.2011 18:41  Лані => © 

Гарно, але якось дуже вже солодко.