19.07.2011 21:04
-
419
    
  3 | 4  
 © Анджейовська-

Просто неважливо

Просто неважливо

Неважливо скільки тобі років. Взагалі неважливо скільки кому років. Головне, що тобі добре з цією людиною - і все. І для щастя більш нічого не треба. Лише щасливі очі і усмішка людини. 

Неважливо хто це: друг чи подружка,чи можливо дівчина, чи коханий хлопець. Важливо те, що тобі тобі добре з цією людиною, і все. Важливо те, що тобі ця людина завжди потрібна. Важливо те, що тобі з нею комфортно. 

Вона, можливо він, радіє за тебе щиро, без усяких там іроній і сарказмів - просто і щиро. І це приємно. Тому що відчуваєш, що ти потрібен. Просто потрібен. Чуєш: потрібен!!! Там - в душі, в серці. 

Ти займаєш важливе місце, вагому частку людини. І все. Ти не можеш без неї. Ти відчуваєш біль і радість з нею. Разом з нею. І стає неважливо, скільки людей любить тебе, а важливо те, що тебе любить вона чи він. 

Просто ти вже не існуєш без цієї усмішки чи цих зелених очей. Без цього щирого до упаду сміху чи сліз від радості. Від наївності цієї людини. Просто не існуєш. 

Ти любиш безмежно - і все. Без інтернету, без цього дурного пафосу, просто любиш серцем, живим серцем людини, яка відчуває і розуміє, що робить. І все. Просто любиш. 



Рівне, 20.06.11

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.03.2012 22:40  Сашко Новік 

просто не треба ускладнювати