19.07.2011 16:51
-
4801
    
  11 | 27  
 © Анджейовська-

Пригоди світлячка

Привіт! Я Світлячок. Я живу у великому лісі. Мої крильця допомагають освітлювати перелісок. І ось одного разу зі мною сталася така історія. 

Ввечері, як завжди, я вилетів на прогулянку, але за мною почала летіти якась пташка. Я старався швидко долетіти до своєї хатинки - та пташка виявилася прудкішою. Вона пошкодила одне із моїх крилець і я ледве долетів до хатинки мого друга. 

Він жив на околиці лісуі був радий мене побачити. Я розповів йому свою історію і Крилик (так звали друга) запропонував полетіти в місто до лікаря Лікокрила. Я погодився. Ми полетіли. 

Та по дорозі до лікаря, у місті, я відстав від друга і загубився. Я був перший раз тут і не знав цих усіх доріг. Також мені не було відомо де живе лікар, тому я зупинився на ночівлю на одному із дерев. 

З самого ранку я почав літати містом і шукати лікаря. Та коли я летів, на жаль, врізався в вікно. Хлопчик, який проживав у цьому домі, взяв мене до себе жити. 

Я пробув у нього до того часу, доки не вилікував крильце: два тижні. Тому одразу після гостин у хлопчика почав шукати шлях до лісу. По дорозі я зустрів метелика, який жив у місті. Він і виявився лікарем. Я прожив у Лікокрила два дні й він показав мені дорогу до лісу. 

Ось такі були мої пригоди у місті. 



Рівне, 2008

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.11.2015 21:09  пикачу => © 

ну так себе. Я угарал с имени доктара:)

 29.10.2014 17:02  даниил => © 

ну норм

 18.03.2013 23:07  даниил 

Жаль, про друга гарного мало сказано.

 19.07.2011 19:18  Оля Стасюк => © 

Цікава дитяча казочка. А метелик Лікокрил виглядав так, як на фото?