12.08.2021 23:20
18+
75
    
  1 | 1  
 © Роман-Мтт

Нагадування про смерть

Позавчора збили голуба машиною. Тут жнива, зерно ллється рікою, і струмочками на дорогу, але птахам вистачає. Жаль.

Вчора дикі собаки загнали косулю на полі. Це був козлик, вранці бачили, як він відбивався від них. Собаки гралися ним. Спочатку загнали в кут, що утворює забор з сітки-рабиці, кусали знизу - за живіт, іноді за ноги. Він відбивався, вистрибував, наче вирвався і втік на північний бік поля.

Я був на поправках - йшов попід ряди і вистукував зажими панелей, вирівнював їх. Нудна і повільна робота. І за години три своїх вишукувань я його знайшов. Живіт - роздертий, з випущеними назовні і вже напнутими від спеки нутрощами. Очі ще не змутніли.

Мабуть він таки знесилив, і пси роздерли тварині живота. Істи не стали - їм вистачає тут поживи, просто тренувалися, щоб не втратити навички.

В той же день бачив зайця. В серпневий траві їх важко розрізнити, лише коли виходять на дорогу. І ще бачив як зграя ворон гірляндою прикрасила три нитки ЛЕП.

Ну а сьогодні - коники, що натовпом гріються на панелях, смішні вони ;)

#Польща_2021

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.08.2021 23:00  Каранда Галина => © 

моторошно.