Червона Шапочка ( ще одна:))
ПародіяВ наших коментарях
пишіть пародію на мене!)))))
Олександр Новіков
Бомба.Сподобалося, особливо оте " смикни за мотузочок - і двері відчиняться!". Це типу:"нажми на кнопку - получишь результат!")))))
Моє добре слово автору!)
а в наступний коментар Саша вставив саундтрек до фільму "Червона Шапочка" (до радянського дитячого, а не того, що ви ото подумали!!!:)))))
Ксенія Ен
Ну Ви прям...Круть і ще раз круть...Мудро так..Такі образи. Правда, ЛГ не надто розумним виявився, та класика, тому не критикуватиму))))А так - жесть! відчувається еротичний підтекст. Ой, як уявлю.......!))Да, Саш, - пісня - клас! так що ДЯКС! під настрій якраз!
Тетяна Чорновіл
Гарна казка! Сподобалася!))) Дівчата, не вірте сірим вовкам!
Оля
Чарівно! Я б того вовка задушила! Добре, просто зварю для нього трунок!)) Які там в нього очі? До речі, слово Вовк тут скрізь треба було писати з великої букви!
Каранда Галина
...навіть не знаю, що сказати...шкода обох...і вовка, і шапочку....не люблю таких закінчень....важко все це.....не провокуйте долю....
Микола Чат
Той сірий, вовк насправді чесний!
І в спілкуванні він чудесний.
Так заворожує дівчат!
Кажу Вам я - Микола Чат.
Белль Імові
Дуже гарна казка! Глибокий зміст передано так легко, простими словами. Епітети чарівні, метафори - вражаючі. А які оксюморони!
Деркач Олександр
Наводить на роздуми! Гарно.
Наталя Бойко
Ой, як же гарно! Дуже сподобалося. Нагадало моє давно написане.... Пориюся в шухляді, виставлю.
Микола Щасливий
Справді життєво! Гарно! це ж на конкурс? я галочку поставив сам, надіюсь, автор не проти? А де фото?
а Суворому теж так хотілося написати пару добрих слів,але вчасно згадав, що він має бути суворим і таємничим, тому просто вставив в коментар добрий мультик про Червону Шапочку.
Лубни, 28.02.2012