))))) в людей буває ще й гірше, особливо, як зважити, що "пожирання" одне одного не є природною необхідністю.:)
25.04.2012 17:39 Тетяна Белімова
У Тані зовсім олюднено, як і в Олександра, вийшло. А це все-таки - сафарі. Хочеться вірити, що це закони природи такі жорстокі, а у нас, у людей, так не буває, а якщо й буває, то ненароком, ненавмисно, не зі зла... Які вони всеж огидні, й не розбереш, де самець, де самиця?
Зато він лідер за пародіями на нього Тетяни Чорновіл. Тай взагалі мабуть лідер за пародіями)
22.04.2012 20:35 Каранда Галина => Деркач Олександр
)))))))))))ХТО НА НАШ ПОРТАЛ СКАЗАВ "ШКІДЛИВІ"?????????!!!!!
22.04.2012 20:28 Деркач Олександр => Каранда Галина
Іде мутація - інтернет, Портали всякі шкідливі, вони там засіли
22.04.2012 12:59 Каранда Галина => Андрій Гагін
ось він, науковий підхід!:) ну тлю ж вони їдять!)
22.04.2012 12:56 Андрій Гагін => Деркач Олександр
Жук сонечко харчується переважно рослинами. Хоч і є серед них ентомофаги (тобто ті що їдять інших жуків) - але вони поїдають лише дрібні попелиці та кліщі. Гусениць в їх раціоні немає )))
Доброго ранку! У вас тут, я бачу , цікаво. Сонечка, метелики.. Ну, сонечко-гарне й корисне, а от метелики - милі оку, але такі капосні... Я за сонечко!.
22.04.2012 09:39 Каранда Галина => Деркач Олександр
а чого Ви ото так шкідників захищаєте? Невже рідні душі? то й розводьте в себе тлю і гусінь!:) а я люблю сонечко!) і хай їсть!
22.04.2012 09:35 Деркач Олександр => Каранда Галина
рятують= з`їдають
22.04.2012 09:32 Каранда Галина => Деркач Олександр
не так;) Вони рятують сад від злісних шкідників, що лрикидаються беззахисними і красивими!
22.04.2012 09:30 Деркач Олександр => Каранда Галина
Жук-сонечко, божа корівка яка оманлива зовнішність, а сутність всеодно хижацька, вони поїдають личинки беззахисних, красивих метеликів
Ха! Оригінально! Чи мені сміятися з цього мудрого висновку, чи плакати????? Засміюся спочатку, а там видно буде! :)))))))))))))))) Може який богомол на горизонті з"явиться...