Тс-с-с! Розмов не треба... Потепліли кінчики пальців?... Теплота по всьому тілу... Приближайтеся... Ближче... Все гарячіше Чуєте???? В тому Ваша біда!!! Це був голодний вуж!!! :))))))))))))))))))))))))))))
ура! нашого полку прибуло! і головне, у всіх про жабок, і ніхто не повторився, все з різних ракурсів!) а я думала, що то тільки удави вміють гіпнотизувати... а воно й вужі ....... брррррр.......
:))) Це щось було на зразок шоу в клубі. Приїжджого гіпнотизера. Спочатку він зі сцени наказав зчепити руки на потилиці . І говорив-говорив слова: пальці тепліють і т д В результаті тих балачок більшість людей не змогла розчепити рук. Гіпнотизер пройшов поміж рядами і вибрав найпіддатливіших на сцену (у мене взагалі руки зразу розчепилися). А потім на сцені на прикладі цих людей показував досліди гіпнозу: приспав їх, щось наказував робити. В кінці вивів із трансу. Це зараз я задумуюсь, що все те було некоректно по відношенню до "піддослідних", ще й коли дивиться цілий зал народу за гроші. А тоді було всім весело. Дуже хотілося і собі потрапити на сцену.
Боже! Нащо Ви туди прагли?! Це ж дуже небезпечне втручання у психіку! Добре, що не вийшло. Не всі так легко піддаються. Я мала на увазі стосунки у формулі "жертва - кат"...