Пані Тетяно, я мав на увазі, що Ваша кулінарна поезія - найкращі ліки для декадентів, вона налаштує їх на позитив, заохотить зготувати страви за Вашими вишуканими рецептами . Відносно нащадків.... ніхто достеменно не знає . Подальших успіхів!
Вітаю ще раз з Днем Народження! І Вам натхнення і світлих зоряних мрій!У більшості випадків у всіх колективах я була єдиною іменинницею в цей день! А тут поряд зі мною такі орли!!! Надзвичайно приємно!
Дуже дякую!!! Ваші тексти також афігєнні!!! З днем "Н" ???? (Ниття, Нафталіну, Нудьги, Ніяковості ???) Підкажіть!!! :))))))))))))))
Нехай важі бажання очманіють від ваших можливостей.- просто шикарно!!!! Для тосту дуже підходить! Під хорошу випивку!!! Жартую! Дуже приємно насправді!
Як це, без запрошення??? Здається, 5 й скраю комент запрошує всіх на вкяірку, що почалася вранці!!! :))) Пригощайтеся! Дякую за вітання поки одна я! Двоє інших нпиваються в реальному світі!!! А в віртуальний доповзуть, мабуть під вечір!
До Вашого БУДЬМО, приєднуються пОляки - Наздравьє!, італійськи та іспанські синьори - Салют!, німецькі камради - Прозіт!, мєсьє із Франції - СантЭ! джентельмени із Англії - Чирс! китайські товарищі - Кам пай! і палестинські козаки, де ж без них - Ли хайм! Наливайте кришталеві чари!
І взагалі!!! ВІд імені трьох іменинників запрошую всіх портальців на вечірку, яка мала необережність початися вже зранку!!!! Заходьте! Ми всіх чекаємо!!! :)))