Дякую за відгук і оцінку! А про шляхи підвищення IQ я б з Вами посперечалася, та шкода час тратити на довбану політику такого чарівного літнього ранку! :)))
Я з Вами на 50% не згоден,РАЗ- половину народа вони не обдурили, бо ми знали,що так і буде, ДВА- двомовність підвищує IQ, а вони були однокосноязычными так і залишаться, ТРИ - згоден, плювали вони на нас, ЧОТИРИ - соплі то литвиновці з комуняками будуть підтирати після виборів, або регіони їх, або виборці, П`ять - дійсно прикольно, особливо з виступів презика і його антибіотика-премєра, ну ващє Ви зрозуміли мене))
Смішно у Вас виходить про наболіле! Але це такий злий сатиричний сміх! Ой, щось мені підказує, що як би вони своїми товстенькими пальчиками не затикали дірочки, греблю народного гніву все одно прорве! І тоді й гвинтокрили не допоможуть! Ви б бачили цей "вертолітний майданчик" під Радою. Там не "майданчик", а цілий комплекс, мабуть, поверхів на десять - справжній бункер Гітлера. Вже майже збудували, а почали ж у минулому році. Ні, вони думають, що прийшли навічно. Будуть боляче стріляти по нам, не лише газом поливати.
:)))) Поставте в кінці першого рядка риторичний знак питання! Може допоможе! А кнопкодав, що добився до тих кнопок - по справжньому щасливий!!! Це ж їхня лічилочка, а не Ваша!!!
) лічилочка шикарна!)) та я, як завжди, придеруся... ))))))) раз обдурений - явно малувато!:) треба казати - НЕ РАЗ) і на слово "щасливий" у мене такі гарні асоціації!) причому подвійно гарні!) а Ви те слово - до кнопкодава... аж обідно... слово ж хороше!) шкода...