30.06.2012 00:16 Каранда Галина => Микола Щасливий
як завжди, вірш пані Тетяни став площадкою для розмови про життя!))))
30.06.2012 00:10 Каранда Галина => Микола Щасливий
Часто буває й навпаки.... беруть ліверку собі, й наче виправдовуються, типу, кішечці.... а мені не соромно, що я ліверку люблю!:)))) а ще згадала... колись м"ясом торгувала... Тітка бере в руки добрячий шмат м"яса і так з сумнівом: "А з нього борщ получиться?..." ну що тут скажеш? у мене й без м"яса якось получається....
29.06.2012 18:43 Микола Щасливий => Каранда Галина
У мене колись схожа була ситуація. Стоїмо з товаришем, дивимось яку б ковбасу придбати. Звісно вибираємо найдешевшу, адже студенти, грошей нема. А тут поряд мадам з песиком і каже "дайте ось ту найдорощу, бо моя Муся (чи як там її) іншу терпіти не може". Ми переглянулись, посміялись в душі, та купили самі дешеві сосиски )))
29.06.2012 17:10 Каранда Галина => Микола Щасливий
)))) мій їсть насіння соняшникове, з лушпинням... але сказати хотіла не це... на днях підходить тітка, просить 200 гр найдорожчого сиру (по 67,50 в мене на той момент), пробує, чи не солоний... далі пряма мова:
"Це я собачці беру, бо минулого разу взяла пирятинський, а він солонуватий, то собачка не їла"....
я подумки побажала собачці довгих літ життя) і подумала, що їла б вона в мене дерть запарену, максимум борщем вчорашнім змащену, як миленька.... Зла я)
Зараз мода пішла на декоративних поросят! Водять на мотузочках! Правда, не знаю, чи їм чіпляють памперси! :)))))))) А може вони привчаються до туалету, як кролики... Свині насправді дуже розумні!
А ще, як торгувала тими кормами, до мене щоранку приходило тройко дивних людей. Вони брали двісті грам сухого найдешевшого котячого корму на закуску до півлітри! :))) (це я про те, що й сам би їв! :))))))))
Через деякий час звикли б! І звикання відбувається до якогось одного корму! Виробник додає щось втихаря, щоб купляли саме їх корми. Знаю, бо деякий час продавала корми для тварин!
Купую час від часу корм котячий, побалувати, але лиш сухий люблять. Тушонки котячі щось геть не їдять, два рази купував різні смаки (виробника не скажу, щоб не було антиреклами, але його всі знають, реклами вуха проїли), то не хочуть ні в яку, пес доїдав.
Мої на мишах і живуть, бо інакше пішли би з торбами ))) А мухи теж їдять, і овочі, фрукти, як не дивно. Котик то не сильно, лиш картоплю сиру, а кішка огірки, помідори, диню солодку, картоплю обожнює просто. Як були майські жуки, то котик вперше побачив їх і мабуть дуже здивувався, що їжа літати вміє. Об"їдався так, що каші не хотів їсти навіть.
Гарненька пісенька. У мене нещодавно теж приплід вдома був. Ціле іго мишенят почали виповзати зі всіх шпарок. Добу бігали по хаті і їх котики бігом лапали. Лиш те що я бачив, як ловили (сам навіть одну зловив), то нарахував близько 10.