Полум`яна поезія! Просто навіть на музику проситься! А мені нещодавно цілком випадково попала до рук гидотна газетьонка "Сегодня" із не менш огидною статейкою голомозгого Бузини. Як таких виродків тільки наша багатостраждальна земля носить! Яке ж воно паскудне! І розумієш, що просто вірно служить хазяям, як собака пригодована! І все одно, кожне слово таке болючо-ущіпливе! А що найстрашніше, передчуття у мене - приймуть падлюки свій закон! Не подавляться гади українським салом!
Дуже дякую за Ваш емоційний відгук!Також вдячна поетові за вчасний вірш, тим більше, що з Португалії! Мабуть, не зовсім правильно закликати дітей голодувати! Та коли це їх свідомий вибір - кожен з нас підтримає, як зможе! Адже вони відстоюють святе!
16.07.2012 13:15 Крісман Наталія
Мені хочеться відповісти на цього вірша словами мого друга-поета з Португалії Романа Лесюка, який вчора ці слова мені скинув по інтернету...
Та годі спати Вам, мерщій Усі на барикади! Куди ви, друзі? Не в кущі - На Банкову, до Ради! Не закликаю лити кров, Це все із того віку, Ви запросіть туди любов, Як личить чоловіку. Скажіть лишень: "Ми не раби! Не стерпим яничарів!". Бо української журби, Прокляття та кошмарів Минули дні, пройшли віки - Весна на Україні! То ж, товстопузі лайдаки, Ви - не закон однині! Віддайте владу по добру, Та йдіть собі із Богом, А молодь, поки я не вмру, Без вас знайде дорогу!