23.07.2012 11:53
-
1012
    
  19 | 21  
 © Іриска

Я - красуня

Я – красуня. І не просто красуня, а надзвичайно вродлива жінка. Ще я яскраво одягаюся. Бо яскравій особистості не личить ходити в сірому. Тому коли я йду вулицею на мене оглядаються 100% чоловіків і 90 % жінок. Чоловіки проводжають мене захопленими поглядами,а  ті, що сміливіші – можуть навіть спробувати познайомитись чи кинути якийсь комплімент. На що я тільки ледь посміхнуся кутиками вуст…У 99 випадках із 100 я можу переходити дорогу будь – де – мене обов’язково пропустять. А я подякую легким граційним кивком голови, після якого щасливий водій ще довго буде під враженням…Жінки…Ті, що молодші – оцінюють мене, одразу вишукуючи недоліки…Старші – просто щиро заздрять моїй молодості і втішають себе тим, що я просто ще молода, але через кілька років стану такими ж, як і вони. Наївні, вони просто не знають СКІЛЬКИ років мені насправді. Але я не буду їм цього розповідати, хай сплять спокійно…Бо я – КРАСУНЯ…А справжній красуні не личить бути поганою. Це тільки в кіно і анекдотах жінки або красиві, або добрі, або розумні. Мені вдалося поєднати в собі все. Бог, обдаровуючи своїх дітей, не пожалів для мене нічого. Тому моє життя – це казка. Казка, яку я сама собі створила. У мене прекрасна робота, чудові діти, багато друзів, сотні залицяльників…

Зараз навколо мене шанувальників набагато більше, ніж у всіх моїх подруг, разом взятих. Ще не зустрічався мені чоловік, якого б я не змогла підкорити своїм шармом. Тому я з обережністю підпускаю до себе мужчин, бо ніколи нікому не даю даремних надій. У мене весела вдача ,тому я не хочу, щоб черговий потенційний кавалер після спілкування зі мною втрачав голову і сприймав мої слова і мою увагу як вияв симпатії з мого боку. Тому я не стерво. Я ламаю всі стереотипи про те, що вродливі жінки обов’язково мають бути зверхніми, розбещеними увагою та манірними. Я – не така. Я – мрія будь – якого чоловіка. Кому вдається хоч раз наблизитись до мене трохи ближче, ніж іншим – уже ніколи мене не забути. А кому вдасться привідкрити завісу до мого серця – той уже ніколи не захоче нікого іншого. Тому – що я –красуня. Не тільки зовнішньо ,а й внутрішньо. І хай не ображаються на мене дівчата, що я зібрала навколо себе чоловічу свиту, яка мені непотрібна, а у них немає хоча б одного. Забирайте! Мені не потрібно багато любові. Бо я хочу однієї, але справжньої, своєї. Бо коли люблять ВСІ, то значить – НЕ ЛЮБИТЬ НІХТО…Тому я – все ще продовжую яскраво одягатися. Все ще злегка посміхаюся у відповідь на комплімент. Все ще шукаю серед натовпу того ЄДИНОГО, після зустрічі з яким я перестану звертати увагу на всіх інших. А те, що я його зустріну  - я точно знаю. Навіть знаю, що це буду дуже швидко, можливо, навіть сьогодні…Бо я – Красуня. Красуня, яка зробила себе такою сама. І тільки я одна знаю, що мені довелося пережити, щоб цього досягти. Дивлячись на мене – ніхто б ніколи не здогадався, що зовсім недавно я була невпевненою в собі, затурканою, нещасною жінкою. Я вважала себе некрасивою, неуспішною і нікчемною. Чоловік звинувачував мене у всіх смертних гріхах, час від часу розфарбовуючи моє тіло синцями, щоб не розслаблялася…Я терпіла заради дітей…Але одного чудового дня зрозуміла, що варта іншого життя. І ризикнула вперше, подавши на розлучення. Залишилася з двома маленькими дітками…Бог дав мені шанс змінити роботу – я знову ризикнула. І не прогадала. Жила лиш заради діток…І жодного разу не пожаліла, що розлучилася. Тепер Бог знову дав мені шанс змінити своє життя, а отже, я його заслужила, – і я його використала. Тому зараз я успішна молода жінка. Красуня, яку проводжають очима. І ніхто не знає, скільки мені років. Що свою юність я загубила десь далеко, у сімейному житті. І що всі мої сонячні посмішки – насправді сльози моєї стомленої від розчарувань душі. Бо красуні також плачуть…І їм трапляються непорядні люди. Але я – сильна, тому піднімаюся, переступаю через свою біль і йду далі. Йду, щоб нести радість і тепло. Щоб лікувати зранені серця…І щоб врешті – решт стати щасливою…Бо я – красуня. І я ламаю стереотипи. І я вдячна всім тим чоловікам, які мене любили і люблять (як вони вважають) і завжди готові допомогти та підтримати. Але зовсім скоро у мене буде СВІЙ ЄДИНИЙ і КОХАНИЙ…Так що, дівчата, спіть спокійно, вже зовсім скоро вулицями міста ходитиме багато вільних від мене чоловіків. Бо я буду вже не просто красунею, а ЩАСЛИВОЮ КРАСУНЕЮ…А просто КРАСУНЕЮ зможе стати одна із Вас…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.07.2012 16:28  Ірина Затинейко-Михалевич 

гарно...сильний жіночий аутотренінг...

 23.07.2012 13:01  Крісман Наталія 

Тоді бажаю КРАСУНІ єдиного - якнайшвидше стати вже НАЙЩАСЛИВІШОЮ КРАСУНЕЮ У СВІТІ!!!