15.11.2012 10:15
-
345
    
  7 | 7  
 © Кудріна Олександра

Останнє кохання

Восени навіть сімейним домашнім людям стає трохи самотньо…

Нам катастрофічно бракує тепла і світла. Лампи, чай та батареї не можуть замінити нахабного сонця та теплого вітру.

Шукати тепло треба в інших. Ти з’явився нещодавно. В темряві ночі та світлі повної луни ти пройшов повз мене. Я лише помітила тебе, відчула твоє існування, не більше. Це не було примароподібне кохання з першого погляду. Ні, я просто на якусь мить зупинилась в твоїх очах.

Миттєво отямившись, я продовжила свою участь у розмові десятка чужих життів, що оточили нас. Я не думала про тебе увесь наступний тиждень, ні. Лише відчувала твоє існування.

Тоді ми знов зустрілись. Навіть відокремили власну розмову з загальної. Легко, бажано, взаємно.

Згодом я почала відчувати легкий сум за тобою вдень, а ввечері чекала твого повернення в моє життя. Ти повертався в нього щовечора. Я щасливішала.

Сталось так, що ти перестав з нього йти. Тоді я почала чекати твоєї присутності та близькості. Дівчата завжди знаходять причини для хвилювань та нескінченних очікувань.

Але увесь цей час я відчувала, що ти існуєш. Ти – мій.

Від останнього кохання не стають божевільними. Про нього не кричать щохвилини. Від нього не вмирають... Від нього стають тихішими й цілісними.. Тепер мене більше не дивують мовчазні й ніби холодні парочки. Вони – останнє кохання одне одного. Спокійне, чуттєве, тепле, вічне.

Восени всім особливо бракує останнього кохання. Ось чому більшість – мерзнуть. Дякую тобі, піаніст. Мені тепло…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.11.2014 03:22  Мальва СВІТАНКОВА => © 

"Кожному - своє."а текст цікавий про особисте!+

 15.11.2012 15:37  Марієчка Коваль 

ваша думка цінна, чужі думки завжди такі, але так подали) останнє звучить як вирок тяжкий)

 15.11.2012 12:01  Деркач Олександр 

Сподобалось, гарно написано...тільки "останнє" - надає якесь завершальне відчуття...якесь страшнувате слово

 15.11.2012 11:59  Деркач Олександр 

Дивно мого коментаря нема, глючить інет, інета...Иветта Лизетта Мюзетта Жанетта Жоржетта Колетта Полетта Клоретта Флоретта Мариетта

 15.11.2012 11:56  Володимир Пірнач => © 

Думаю вам ще рано говорити про останнє кохання.
Цікавий текст, дуже знайомі думки.
Плюсую.

 15.11.2012 11:44  Каранда Галина 

а як можна знати, що воно - останнє? чи в сенсі, останнє, що було?