15.11.2012 01:26
-
337
    
  1 | 5  
 © Лиана

Модні тенденції життя

Невже у моді розпуста брудна ,

А тема кохання до болю нудна?

Недавно знайомі у ліжку зустрілись

Вже зранку відчули , що помилились

Невже у моді досвідчені пані

За хлопцями бігають наче ті лані ?

Шукають пригод , розваг надзвичайних

І хто таких любить дурних та зухвальних?

Невже у моді безчестя , жорстокість ?

Не може сприйняти моя це свідомість

У бруді купаємось – кінець свій наближаєм

Змінити на краще цей світ не бажаєм .

Та утопаємо в безглуздім існуванні

Лише в обмеженім , пустому бажанні

Де інстинкти керують – любов неможлива

Та сподіваюсь , що мода мінлива.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.11.2012 12:18  Каранда Галина => © 
 16.11.2012 17:06  Недрукована => Володимир Пірнач 

Хм...злобний В))
Кому тут по шапці треба надавати?:)

 16.11.2012 14:43  Володимир Пірнач => © 

У нас вже була подібна дискусія у текстах Недрукованої)))
Час від часу теми справді вибухають. Але в чому парадокс, чомусь це теми інтимного змісту..

 16.11.2012 14:38  © ... => Володимир Пірнач 

Невже мені ? Та я не боюсь :)))))))))))

 16.11.2012 14:00  Володимир Пірнач => © 

Це круто!
:)

 16.11.2012 13:50  © ... 

Вірш - знову таки бачення світу . Те що турбує , бентежить , дратує чи навпаки радує - про те і пишу . Не кажу , що я сама досконалість і цим пафосним віршем хочу підкреслити це !!! Ні !
Просто в мить написання вірша мене переповняли такі почуття і думки , які я мала виплеснути , а то вони мене поглинуть .
Не подобається мені коли малолітні дівки самі вішаються на хлопців . Якби я була хлопцем , то , звісно, на перших етапах було б непогано , але повага до таких "ланів" була на низькому рівні . Має бути самоповага , тоді і тебе будуть поважати .
Почуття мають дозріти , а те що легко дістається - не цікаво . Розбалували чоловіків безвідмовністю в усьому , стаємо менш цікавими , бо за нас жінок ( дівчат) не потрібно боротися. Все легко дістається . Я от задумалася над таким питанням , хто краще дівчата легкої поведінки чи цнотливі панянки ( вимираючий вид). Спитаєте чого я до чоловіків не присіпуюсь , а більше до представниць прекрасної статі ? А що чоловіки ? Їм в таких умовах добре !

 15.11.2012 15:16  Марієчка Коваль 

судячи по історії раніше набагато все простіше було. не афішувалося, так як зараз... кум з кумою, сват з сватом... а скоро додумаються, і всі почнуть носити фіксатори всяких зайвих емоцій.

 15.11.2012 14:25  Володимир Пірнач => Деркач Олександр 

+100
Дайош пятілєтку за два года!
Крутяк!
:)

 15.11.2012 14:20  Тетяна Чорновіл => © 

А навіщо Ви купаєтесь у тому бруді???

 15.11.2012 12:13  Володимир Пірнач => © 

Ну а куди ж без таких "ланей")))
Де будуть збирати образи бродячі поети? Я сподіваюся, що так і буде продовжуватись - це важливо.
Погоджуюсь з Олександром: "моди на секс не існує"
Просто хтось робить з нього культ, хтось статистику, комусь взагалі невідомо що це таке. А кохання категорія дуже розмита, я б розказав кілька прикладів, але притримаю слова, ми ж домовились :)
За сам текст:
Дуже рекомендую знайти і прочитати текст Ксю "Тим хто вступив в поезію"
от лінк:

А я, в свою чергу, почитаю Каранду Галину "Правила поведінки на порталі" :)
Без оцінок.

 15.11.2012 10:17  Деркач Олександр => © 

Моди на секс не існує, секс це ВІЧНЕ, і не залежить від часу і  моралі, світ ісламу дозволяє багатожонство, у деяких народів навпаки - дозволяється жінкам мати багато чоловіків, в першооснові КОХАННЯ лежить інсинкт розмноження який оптимально підбирає партнерів для продовження роду, а потім вже їх спільне існування і виховання потомства залежить від їх духовної спільності...

 15.11.2012 08:08  Каранда Галина 

"Москвичи всё те же, вот только квартирный вопрос их испортил"... це я до чого... Так було завжди, можливо, проявлялося по-іншому. А вже чи слідувати цій моді - обирає кожний для себе.