Класно, Саша!!! :)) Інтригу витримав майже до кінця! Шкода, звичайно, що під впливом паранормальної сонячної активності викривлене магнітне поле Землі веде себе так недостойно стосовно морських жителів! Адже їм і компас путній нема де придбати!!! (((((( Сумно до сліз!
про сам вірш... дуже-дуже! і тема така, що відгукується, і написано - як ти вмієш, оце твоє від першої особи завжди до мурашок...
при вдумливому читанні кожний рядок - шедевр, бо за ним ціла історія... особливо про чергу на тіла і порвані магнітні лінії... ще й зноски... тут можна було ще й про події конкретизувати зноскою...
:) а по ультразвуку я писала і курсову, і диплом)))) тому й це близько)
про фразу в передогляді... я б забрала "та", зміст не постраждає, а мозок в вузлик не зав"яжеться, як у мене при першому її прочитанні)). думаю, її варто вставити через пробіл останньою. Хоча б тому, що при друці публікації передогляд не відображається... або хоча б в епіграф...
до речі, заголовок - теж вже інтрига... появу публікації я побачила раніше в бесідці, тоді читати ніколи було, і по заголовку майнула думка, що про китів... вгадала...
поки прочитала лише передогляд... інтрига вже є... розкриваю публікацію:)))))))
17.11.2012 03:41 Марієчка Коваль
хм... а як на нас вона впливає, та сонячна активність.. Від головних болів до повної апатії. Жаль, звичайно, китів, бідняги, компаса б їм в зуби, чи шо))