13.06.2013 16:50
для всіх
527
    
  4 | 5  
 © Ірина Затинейко-Михалевич

Дорогій О...

Вітання із днем уродин:)

У ТІЄЇ ЖІНКИ - ВИБАГЛИВА НЕПРОСТА НАТУРА, ОДЯГНЕНА У ВИТОНЧЕНУ ДЕЛІКАТНІСТЬ ТА НЕНАВЯЗЛИВУ ЩИРІСТЬ... 



Ця жінка - не втомлює своїм глибоким поглядом, а тільки вирівнює напругу співбесідника і заспокоює. Пульсації часу стають ритмічні. 

За, начебто, виваженою стриманістю, ховається цілий вулкан емоцій і пристрастей!!! І коли вони починають вирувати (від закоханості, чи роздратованості складених обставин), у тієї жінки наливаються румянцем щоки, брови піднімаються ще вище, зіниці розширюються, мов в дитини. І вона стає ще красивіша. Розкішна!

У тієї жінки довге, хвилями волосся, що захищає ніжні плечі від зайвих обіймів. Холодних чужих обіймів воно не пустить до себе. Розпущені прядки, спадають, мов водоспад по граційних плечах, мов заслона від зла, мов оберіг. Живою енергетичною хвилею.

Ця жінка - повна енергії і невичерпної сили...Не по віку мудра. Вона чітко знає, чого хоче від життя, від чоловіків. Тому й чоловіки, відчуваючи її прагнення, несміливо і невпевнено запевняють "Ти достойна кращого"...Диваки - не знають, що тільки в силі віднайдеться збалансована слабкість, щоб відбулось гармонійне ціле!!! А вона - знає. І все тут. ЇЇ жіноче знання - часом вражає...


Є щось таке таємне в жінці, чого не набудеш. не навчишся, не переймеш, не запозичеш... Ця сила таємна - осердя, начало життя, рушійна...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.12.2017 15:18  Чиянова Марина Вікто... => © 

Ви написали, а я згадала про неї.

 17.12.2017 15:17  Чиянова Марина Вікто... => © 

У мене була однокурсниця Ольга з дуже вправним голосом.
Співала вона на всю Одесу, була дисциплінованою вокалісткою з непоганою англійською фонетикою... А потім зникла.
І не бачила я її довгі 7 чи 8 років. І невідомо, за кордоном вона в гастролях, чи у нас.
Сумую за її голосом.

 17.12.2017 15:14  Чиянова Марина Вікто... => © 

Добре, дуже надихає, але коли буде вже Конституційна реформа?
Чому всі падають у гедонізм?
Не чоловіки підказують/нашіптують певним жінкам корективи до законопроектів.
Законопроекти, rerum in se (річ у собі) випромінюють сяйво. Сяйво книжок з найвищих полиць.
Не бачила Вас, але поважаю.

 17.06.2013 11:11  © ... 

спасибі)))

 15.06.2013 12:44  Деркач Олександр => © 

Гарно, цікаво було читати...

 13.06.2013 18:20  Марієчка Коваль 

як це я раніше не знала, що ви психолог... цікаво описали . Я от про жінок можу сказати лише одне - всі милі такі стерви)), це не грубість зовсім, це скоріш каламбур в природі.