11.04.2010 04:55
-
1194
    
  2 | 2  
 © Таня Лисюк

одинокі душі

про втрачену довіру

Вона вірила йому всі два роки: півтора поки зустрічались, і ще половину поки просто спілкуватись..були друзями! він, як казали її подруги почав зустрічатись з іншою для повернення її. він телефонував їй шодня, розпитуючи про день, мрії і спогади, нових друзів і події. при цьому сам не соромився розповідати про бійки і сутички з хлопцями, про гарних дівчат, що його оточують, про дзвінки нових прекрасних незнайомок, про новий добрих друзів. розказував про те як його батьки її люблять. яка вона була гарна і хороша! не боявся просити про виконання якихось завдань, бо знав що все буде виконано якнайкраще! 

вона була приємно здивована його увагою, але мотивувала це його обмеженим колом знайомих! все виконувала через природжену відповідальність і нездатність відмовляти друзям! вона здавалось, знала про нього все, мало того що вона відчувала коли в нього поганий настрій, так вона ще й знала причину цього! 

та як завжди випадок змінив все між ними! було це одного вечора, коли вона, повіривши в їхні дружні відносини опинилась з ним в одному ліжку. за цнотливими обіймами слідували його напористі рухи! вона не хотіла переходити з ним на новий рівень відносин і тому як могла пручалась, не дозволяла навіть поцілувати себе! її серце стискалось від бажання відчути чоловічу ніжність, голосом розуму про етичні і моральні принципи та про ту, котра гріла серце від думки про нього, про іншу... найдивніше було те, що він в той момент не думав ні про іншу, ні про ідеали чи принципи... і своєю подругою її він також не вважав. як виявилось його мета була простою пустою звичайною мрією хлопця: задовольнити фізичний потяг, викинути гормон, отримати задоволення! майже хворобливе бажання відключало мозок, викидало з уст непотрібні нікому фрази! він дивувався її відмовам: невже він дарма телефонував щодня, дарма дарував їй увагу? він обіцяв навіть забути про іншу на ніч... але їй це здалось справжньою зрадою, дружньою зрадою! а як назвати ще той факт, що він був згоден пожертвувати двомісячним неспілкуванням з нею ніччю розваг?  

вона викрутилась, зуміла піти. сказала тільки що ніколи і ніяких відносин вона більше не хоче! 

він образився, образився бо не розуміє чому вона відмовила, чому посилалась відразу на іншу, чому не любить вже його.... його шкода насправді! адже він не думав ні про іншу, про про неї! все тільки аби йому добре було..... щиро шкода!  

вона тепер добряче заглядатиме хлопцям увічі, аби відновити довіру до їхньої статі, аби побачити в них не просто бездушних істот, але ї сильних, принципових людей! вона тепер не закриватиме очей, дивитиметься!!! 



луцьк, 11 квітня

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!