Поетів, письменників група зійшла на Говерлу...
Поетів, письменників група зійшла на Говерлу
У світлий, святковий для всіх Незалежності День.
Зібравши юрбу під знаменом вкраїнського гербу,
Читали там твори й співали вкраїнських пісень.
Найвища вершина Карпат заховалася в хмару.
То ж Слово вкраїнське лунало, немов би з небес,
І кожного постать огорнута шлейфом туману,
Виразною стала - торкнулося Сонце словес.
Холодними краплями паморозь сива, як мати -
По лицях і скронях: то сльози Вкраїни душі.
Ми силою слова зуміли усіх обійняти!
...І там, на вершині Говерли - ростуть спориші.