Поети непоетами не стануть…
Ліна Костенко
Поети непоетами не стануть...
І некартин художники не пишуть...
Актори не зіграють невиставу...
Муз́ики не відтворять ноти тиші...
Та іноді на чорне кажуть біле.
А все, що біле - з легкістю чорніє.
Розбитому ніяк не стати цілим.
І мокре - не горить, а тільки тліє.
Добро над злом, як мир понад війною...
Міста не поміняються місцями...
Не все іще написане рукою.
Поети непоетами не стануть...