написано гарно і правильно з точки зору правильності) але мабуть Ви мали на увазі щось інше, БО дійсна свобода поза правилами і мораллю...а взагалі на це питання є багато різних відповідей...
Все перечислене- лиш "опіум народу". Це- що завгодно, тільки не свобода. Свобода, Таню- рух, порив здійснЕнний, І злість і радість, і бажання темне. ..................................................... Це все, чому не стати на заваді. Свободі і повчитись не завадить)))
Таню, люба моя, у мене гості, треба розважати (отож вибачте усі, кому не відповіла на коменти, я обов"язково дотягнуся, може завтра ))) ). Але прочитала ваш вірш, і тут же у мене пішли рядки. А я така, що довго їх у собі не тримаю - втече полохлива Муза. Отож, Таню, відгук на ваш вірш - на розсуд ваш, і кому сподобається. )))
То що таке -Свобода? Не -коли- а саме -ЩО. Неосяжна тема, так само як, Що таке Щастя, Що таке .Кохання? Відповіді ( теж не прості) починаються з -Коли! То Що ж воно таке, що!? - Свобода, Щастя, Кохання...
неабияка сила волі треба для такої свободи, Таню... Ви все правильно написали. Та для мене біль і свобода несумісні. коли готовий схопитися за будь-яку соломинку, аби тільки не боліло - яка тут вже може бути воля?...