11.10.2015 12:38
для всіх
184
    
  3 | 3  
 © Анна Ольтенберг

Запаркеття

Запаркеття

Ти любиш тихі осінні вечори, коли можна посидіти хвильку біля вікна і подивитись, як у сутінках кружляє золоте листя. Чашка гарячого чаю знімає втому. Все тіло болить, але ти давно вже звикла, тобі навіть приємно.

Телефонний дзвінок.

-Мила, ти не ображайся…

-Ми не їдемо на ці змагання, так?! – перебєш ти, бо знаєш усі його фрази напамять. – Тільки спитаю, чому?

-Навчання… і грошей нема.

-Все можна вирішити, ти просто не хочеш.

-Пробач! Я справді не можу, не злись на мене.

-Доброї ночі, любий, - спокійно промовиш ти.

Чашка чаю зрадливо затремтить у твоїх руках. Ти німо заплачеш і на мить заплющиш очі. Як довго ти мріяла про цю поїздку! Скільки часу, твоїх сил, власне, ваших сил!.. І все марно. Ваші суперники рвуться вперед, а ви…

Він винен тільки частково, ти знаєш. Він також від когось залежить. А ти повністю залежна від нього. Бо ви – одне ціле, ви – пара!

…Завтра буде ранок, прекрасний осінній ранок. І ти, моя принцесо, зробиш ідеальну зачіску, манікюр, довершений легкий макіяж і попрямуєш на тренування (ти завжди ідеальна, це твій обов’язок). Він візьме тебе у свої сильні руки, зазирне в очі і самим поглядом ще раз попросить вибачення. Ти на декілька годин забудеш усі образи. Тобі занадто добре з ним, ти занадто звикла до нього! Ти любиш його. І коли ви танцюєте, у вас одна на двох душа. Принцесо, ти губишся у своїх почуттях! Коли боляче і солодко водночас.

Незважаючи на щоденні проблеми, ви постійно працюєте, невтомно і незворушно. Ви ніколи не звинувачуєте один одного, не вивільняєте свою злість чи невдоволення. Невдачі, поразки, старі костюми… Але ви працюєте! Разом! І ти, моя принцесо, ніколи не втрачаєш віри, навіть коли маєш не те, про що мріяла.

І ось така важлива для вас перемога! Одна з десяти можливих. Ти ловиш себе на думці, що цей кубок не вмістить твоїх сліз. Але зараз ти найщасливіша на цій планеті! Тебе обіймає партнер, це Ваша перемога!

А потім все спочатку: біль, нерви, сподівання, радість і любов. І не важливо, скільки тобі років, моя принцесо, десять чи двадцять пять, ти пройдеш цей шлях, бо сама його обрала. Твоє життя – танець. Твоя любов – танець…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.10.2015 05:02  Деркач Олександр => © 

Сподобалось

 11.10.2015 21:03  Тетяна Белімова => © 

Мені сподобалося усе! І твір, і роздуми ЛГ, і її віра, і її кохання! І навіть ...картинка до твору))
Просто супер!

 11.10.2015 14:51  оксамит => © 

"Ви ніколи не звинувачуєте один одного, не вивільняєте свою злість чи невдоволення. Невдачі, поразки, старі костюми… Але ви працюєте! Разом!"
Всі висоти будуть підкорені, всі почуття будуть найвідчутнішими, всі бажання будуть здійсненними... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11.10.2015 14:13  Світлана Рачинська => © 

Дуже з любов"ю про танець... Усе відчулося. Гарно...