06.12.2015 08:34
для всіх
384
    
  2 | 2  
 © Ольга Шнуренко

Не відпускай мене

з рубрики / циклу «Ессе та нариси»

Так солодко і трепетно ​​писати тобі, а також читати твої листи знову і знову, так хвилююче.

Ти - моя зірка, палаюча вогнем, манлива і далека, але найближча і тільки моя, єдина. Я повернулася до тебе і завжди буду повертатися - ти тільки чекай мене.

«Любов це все. І це все, що ми про неї знаємо». Кохання - як ріка: чоловік кидається в неї відразу, а жінка входить поступово. Жінка слабка, коли кохає, і сильна, коли кохають її...

Не можна плутати кохання і бажання. Кохання - це сонце, бажання - спалах. Кажуть, що потрібна всього одна хвилинка, щоб помітити особливу людину, всього годину, щоб її оцінити і всього день, щоб полюбити, але потім знадобиться ціле життя, щоб його забути…

«Якби Бог запитав мене, ким я хочу бути, я б відповіла, що сльозою. Народитися у тебе на очах, стікати по твоїх щоках і померти на твоїх губах»…

Я вже не раз говорила, що не збираюся порівнювати тебе з кимось іншим, аналізувати твої колишні листи і нинішні. Просто хочу тебе читати щодня на світанку, радіти і засмучуватися, хвилюватися або ж усміхатися. Знати все, що з тобою відбувається або майже все...

Розумію, що іноді буду захлинатися тобою, іноді просто ноги промочу, але залишуся жива і неушкоджена, тому що навчилася плавати в твоїх думках. Іноді буду слухати штормове попередження, або ж не запливатиму далеко, а також не буду пірнати дуже глибоко - з неспокійним океаном ризикувати не варто...

Спасибі тобі за магічне кохання! Ти назавжди залишишся для мене в душі світлом...

"По землі ходи, де хочеш, хочеш в небо відлітай, тільки вдень, а ні вночі ти мене не забувай!" Не відпускай мене...



м. Київ, 6.11.2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.12.2015 10:02  Тетяна Белімова => © 

Олю, який гарний і щирий твір!
Тільки любляче серце могло так написати!
Чудово!